sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

OMG haaste Tukkakoskelolta

Hämmennys suuri. Kaverini heitti minua (ei onneksi kovaa) haasteella. Valitettavasti koska tämä on muotiin ja elämäntapoihin liittyvä blogi, niin teenpä siihen liittyvän listauksen. Ja en anna kellekään tätä eteenpäin, koska olen ilkeä.


"Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvänmielenasiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle."

1. Avoin mieli
Ahdasmielisyys ja ennakkoluuloissa pysyminen on ärsyttävää. Varsinkin jos ne ovat tulleet ihmiseen mediasta tai muuten ulkopuolelta. Itse uskon siihen että jokaisen tulisi muodostaa mielipiteensä itse ja hakea niille pohjaa. Tulee muistaa että media on vahva vaikutuskeino (muistetaan II maailmansota ja saksalaisten hyvin toiminut propaganda). Etsikää itse mielipiteenne ja olkaa niistä ylpeitä. Ja olkaa myös valmiita muuttamaan mielipiteinne. Mikään ei ole lyöty lukkoon ja mitään ei tule ottaa turhan vakavasti.


2. Hedelmät ja kasvikset
Joo. Tää kuulostaa hassulta, mutta rakastan syödä hedelmiä ja kasviksia, koska niistä tulee hyvä olo. Olen vain todella huono syömään niitä. Mutta avokado juqurtin seassa on aamun pelastaja. Tai päivällä välipalana porkkana tai banaani on ihan parasta.


3. Shoppailu kavereiden kanssa
Tykkään shoppailla. Vielä parempaa jos saan mukaan kaverin, joka tykkää shoppailla. Mielummin jos shoppailulla ei ole päämäärää, vaan että katsellaan mitä löytyy. Tuskaa on etsiä jotain tiettyä.

4. Koirien kanssa lenkkeily ja pötköttely (tai yleisesti koirat)
Minulla on kaksi aivan ihanaa koiraa, jotka elevät nykyään vanhemmillani. Rakastan vain pötköttää niiden kanssa kasana tuolilla tai sitten vaihtoehtoisesti köpötellä hiljaiseen tahtiin auringonpaisteessa. Koirat vähentävä stressiä ja ovat aina iloisia näkiessä minut.


5. Mielikuvitus
Mitä erikoisempi ja villimpi idea, sen parempi. Rakastan hetkiä kun saa antaa mielikuvituksen lentää ja keksiä vaikka miten omituisia asioita. Kaiken ei tarvitse olla toteutettavissa, mutta niistä villeistä ja omituisista ajatuksista usein syntyy jotain hauskaa. Jos muuta, niin hauskaa viihdettä.

Yksisarvisista aina saa hauskaa läppää... En tiedä miksi...


6. Eettisesti pienet hyvät teot
Minusta ei tarvitse tappaa ampiaista, jos siihen ei ole tarvetta. Ihminen on eläin siinä missä muutkin. Jos susi syö poron, niin ei se syö sitä ärsyyttääkseen ja syödäkseen. Rakastuin miltein yhteen nuoreen mieheen joka nosti auton alle jääneen siilin pois autotieltä nurmikolle. Siili oli kyllä jo kuollut, mutta ajatus oli minusta todella kaunis. Juuri tuollaiset pienet teot ovat tärkeitä. Auttaa mummoa pääsemään rappusia alas, päästää kauppajonossa ohi jonkun jolla on muutaman tavara, kun itselläsi on viikon ruokaostokset... Pienet kohteliaat ja eettiset teot.

7. Rentoutuminen
Jokaisen tulisi kokeilla rentoutua kerran viikossa. Joko katsoa kaikessa rauhassa elokuvaa, lähteä kävelylenkille tai meditoida. Itse välillä laitan soimaan rauhallista musiikkia (tai susien ulvontaa, koska rakastan sitä ääntä), sytytän kynttilöitä ja meditoin. Unohdan kaikki huolet ja murheet ja keskityn hetkeen. Sen jälkeen jaksaa aina paremmin.

8. Valokuvaus
Valokuvaus on minulle tapa rentoutua. Tykkään ottaa kuvia ja katsoa sitten mitä on saanut aikaiseksi. Välillä lähden ulos kävelemään ja ottamaan kuvia.
Kuviani

9. Musiikki
Harrastan kitaransoittoa ja samalla myös musiikkia yleensä. Rakastan laulaa ja sitä että löytää jonkun uuden ihanan bändin. Kuuntelen hyvin monipuolisesti kaikenlaista musiikkia, vaikkakin nyt pääasiallisesti viimeisen vuoden verran olen kuunnellut konemusiikkia eri muodoissaan. Toisaalta minut saisi vangittua klassisella istumaan aloilleen moneksi tunniksi. Countrya en ymmärrä...

10. Pynttäytyminen
Monesti saan kuulla olevani ylipukeutunut... Mutta mitä sille voi, että haluaa vain näyttää siistiltä ja nätiltä myös muualla kuin omissa häissään. Jos saan mahdollisuuden, niin laittaudun kunnolla. Tykkään laittautua sen takia, että minusta on kohteliasta olla siisti. Kyllä suihkussa voi käydä muidenkin takia. En ymmärrä ihmisiä jotka välttävät suihkua... Eikö sitä voi tuoksua hyvältä kanssaihmisten takia? Ja voi sitä vaihtaa puhtaan paidan kun lähtee kyläilemään.

Tälläistä tänään.

~Ei pidä ottaa kaikkea liian vakavasti~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.