tiistai 10. heinäkuuta 2012

Museoon

Tänään teimme äidin kanssa reissun kansallismuseoon. Sinne on ollut tarkoitus mennä jo vuodesta 2006, joten oli hyvin pitkään suunniteltu reissu. Museoon lähtiessä kannattaa miettiä, että siellä on hyvä ilmastointi ja että joutuu olemaan jaloillaan koko päivän. Siksipä valitsin hameen sijasta housut. Sitten päätin rikkoa omia rajojani ja yhdistää kahta printtiä sekaisin. Ennen muinoin toitotettiin, että kahta erilaista printtiä ei saa missään tapauksessa sekoittaa, koska tulee katsojalle paha olo. Mutta nyt on muotilehdet toitottaneet aivan päinvastaista. Aloitin siis "hillitysti". Simppeliä raitaa ja sitten ihanaa lepardia.


Bolero Ellos
Toppi H&M
Housut Ellos
Vyö Iron wolf
Vaatteet olivat vilpoisat ja juuri sopivat. Jalkoihin tuli taas luotot, eli äidin vanhat kävelykengät
 
Ja tukkaa jaksoin aamulla taas laitella, kun oli aikaa. Normaali nuttura vähän enemmän ajatuksella tehty ja koristeeksi kukkanen. Hiuskoristeet tekevät vaan kampauksesta kuin kampauksesta astetta upeamman. Harmi vaan, että suomalaiset vielä niitä aristelevat.



Tunsin itseni hyvinkin varmaksi vaatteissa ja oli muuten mahtava reissu museossa. Suosittelen!

~Kaikkea ei kannata ottaa liian vakavasti~

2 kommenttia:

  1. Hear hear! Saan töissä jatkuvasti kuulla hämmennystä, että olenko menossa jonnekin kun on nuttuara (sutaistu parissa minuuutissa) ja hiuskorista tukassa. Kovasti olen koettanut sanoa, että ihan itseäni piristääkseni näitä käytän. Se melkein ymmärretään, ei aina :D

    Hiuskoristeet kunniaan sanon minä!

    VastaaPoista
  2. Hyvä! Me suoritamme siis hiuskoristeiden vallankumousta!

    VastaaPoista

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.