keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Lompakko!

Vihdoin! Olen nyt kolme viikkoa odottanut pakettia Hongkongista ja tänään sen sain kätösiini. Uusi lompakko!


Siis eBayn aarre kuudella eurolla. Kyllä kyllä, se on iso, mutta se on kaunis. Edellinen lompakkoni makaa tällä hetkellä roskapussin pohjalla. Ruma vaaleanpunainen hirvitys, jonka ostin vain sen kätevyyden takia. Mutta tähän lompakkoon. Miksi juuri tuollainen?

1. Vetoketju. Minulla on usein lompakkoon säilötty kasa kortteja, kuitteja, rahaa, sälää... Vetoketju varmistaa että kaikki pysyy menossa mukana. Ei tarvitse pelätä että kortit putoaa matkalla jonnekin.
2. Koko. Tosiaan, niin kortteja on tuhottomasti. Ja koska usein saan päänhänpistoja shoppailujen kanssa, niin tykkään kantaa etukortit mukana. Cityshoppari vie myös kiitettävästi tilaa. Isoa lompakkoa on myös helppo pitää pienenä laukkuna. Ja olen niin tunari, että kadotan helposti tavaroita. Ison lompakon löydän.
3. Ulkonäkö. Kamala vaaleanpunainen hirvitys on ollut monen vuoden ajan nolouden aihe. On ollut kauheaa ottaa se pois laukusta. Nyt minulla on kaunis ja simpeli lompakko.

Kyllä. Kun lähden jonnekin pienen laukun-juhliin, niin otan mukaani toisen pienemmän lompakon, jossa on vain välttämättömät.

Loppukevennys. Koirani oli hieman mustasukkainen kun otin kuvaa lompakosta, enkä hänestä.


~Ei pidä ottaa kaikkea liian vakavasti~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.