torstai 14. maaliskuuta 2013

Tyylini

Minulla ei ole ikinä ollut yhtä tyyliä. Pukeudun mielialan mukaan ja tykkään kokeilla erilaisia tyylejä sekaisin. En jaksaisi kulkea samantyylisissä vaatteissa päivästä ja viikosta toiseen. Välillä tykkään olla gootti, sitten hipsteri. Voin saman päivän aikana olla luennolla lady kynähameessa ja vaihtaa illaksi maastohousut ja villapaidan. Välillä on kausia kun joku tyyli kutsuu enemmän ja toinen tuntuu aivan mahdottomalta. Mutta jotenkin aina on ollut se, että en halua pukeutua tylsästi ja asiallisesti. En voisi viettää päiviäni synkeässä jakkupuvussa, ilman mitään koristeita.


Pitkään olin vannoitunut gootti. Mustaa, mustaa, punaista, ristejä... Silmiä kehysti joka päivä tummat kajaalit ja ainut oikean värinen kynsilakka oli musta. Olin värjännyt vaaleat hiukseni mustiksi ja tumma meikki tasapainotti muuten vaaleaa ihoani.


Sitten leikkasin tukkani ja minusta tuli poikatyttö. Hameet näyttivät naurettavilta. Oli helpompaa olla housuissa ja piilossa ison hupparin alla. Tähän vaikutti se, että halusin kokeilla jotain aivan uutta tyyliä ja asenne oli rock. (toim huom. Suussa on tikkari ei tupakka)


Sitten jotenkin tuo goottius tuli takaisin. Annoin tukan kasvaa ja pidensinkin kuiturastoilla vielä lisää. Otsis teki tyttömäiseksi. Mutta rastat oli painavat ja todella vaikeat. Sitten menin vielä kärsimään flunssakierteestä noiden kanssa, niin saivat aikas pian lähteä päästä.


Sitten löysin taas hamee ja neitimäisyyden. Opin sen, että meikäläisen kroppaan vaan sopii paremmin naiselliset vaatteet. Oli siinä kavereillakin hämmästelemistä, kun yhtäkkiä olinkin vähemmän rock ulkoisesti.


Nykyään pidän tyylin aikas rauhallisena. Tykkään näyttää naiselta ja maustaa vähän pukeutumista. Mutta arkipäivänä saan uppoutua massaan halutessani. Bileissä saan sitten irroitella ihan tarpeeksi. Meikistä on tullut koko ajan vain luonnollisempi ja olen jo kokeillut ihan meikittömiä arkipäiviä poissa kotoa.

Ensi kesänä toivoisin vaatekaappiin paljon mekkoja ja kevyitä kankaita. Muutama hippimekko olisi kyllä todella ihana lisä helppojen sandaalien kanssa.

Miten sinun tyylisi on vuosien varrella muuttunut?

Here's my style over the years. I was boygirl, but found those lovely dresses again.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.