keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Haaste

Sain haasteen ihanalta tyttöseltä täällä
Joten tässä meikäläisen vastaukset.

1. Ootko aamuvirkku vai aamutorkku? 
Olen todella huono heräämään. Haluisin joka aamu vain jäädä makaamaan sänkyyn. Mielellään nousen ylös tunnin päästä heräämisestä ja hitaasti toimin senkin jälkeen. Kyllä mua aina ahkerasti saa potkia ylös, ellei kyseessä ole todella aikanen aamu. Silloin nousen heti ylös kun herätys soi, koska ei silloin ole enää aikaa jäädä makoilemaan.


2. Jos olisi pakko osallistua johonki tosi-tv-ohjelmaan, mihin osallistuisit? 
Idols tai Voice. Kyllä mä nyt voisin laulamassa käydä, koska se ei nyt ole aivan kamalaa. Joskus Selviytyjät oli sellanen, mutta en mä missään tropiikissa selviytyisi hetkeäkään.



3. Mitä piirrettä arvostat itsessäsi? 
Uskallusta. Olen tehnyt usein asioita joita olen halunnut tehdä. Olen yrittänyt, ja jos ei ole onnistunut, niin eipä ole harmittanut jälkikäteen. Ei musta ehkä tullut ammattilaista jousiammunnassa, mutta olen sitä kuitenkin kokeillut. Milloinkaan ei saa sanoa syyksi että on liian vanha tai "eihän tässä nyt kehtaa". Pitää vaan antaa mennä oman mielen mukaan. Siis tietenkin järkevyyden rajoissa.


4. Minne matkustaisit, jos saisit vapaasti valita? 
Keski-Eurooppaan olisi ihana päästä autolla kiertämään paikkoja. Saksa olisi ehdoton. Sitten Ranskaan, Itävaltaan, Sveitsiin, Italiaan... Rakastan vanhoja taloja ja kirkkoja. En pidä kamalasti kiireisistä ja täyteen rakennetuista keskustoista, joten mielummin lähden vähän sivumpaan tunnemmallisempaan osaan kaupunkia.


5. Ketä ihmistä/ihmisiä ihailet? 
Kilttejä ja avuliaita ihmisiä. Kiitos on hieno sana ja sen sanominen ei vaadi paljoa. Oven auki pitäminen ei vie henkeä keneltäkään. Jos joku tarvitsee apua, niin sitä voi tarjota ilman että tämä pyytää. Nostan aina hattua kun näen arkipäivän sankareita.


6. Millainen musiikkimaku sulla on? 
Laittelin tossa aikaisemmin aiheesta postauksen


7. Mikä on sun lempi-/inhokkivuodenaika? 
Rakastan syksyä, varsinkin sitä alkusyksyä. Ne värit ja lämpimät sateet. Ei ole mitään parempaa.



Sinäänsä vihaa alkukevättä. Sitä vain odottaa niin kovasti että lumet katoisi ja tulisi kevät kunnolla.


8. Mitä pelkäät enemmän kuin mitään muuta? 
En halua jäädä yksin. Se on ehkä se pahin mitä pelkään. En halua olla se mummo joka löydetään kahden vuoden päästä muumioituneena roskapostiin asunnossaan.



9. Mikä on suurin haaveesi? 
 Oppisi löytämään kaikesta jotain hyvää. Olen jo oppinut iloitsemaan kaikesta pienestä ja nyt vaan pitää nousta uudelle levelille. Pitäisi olla vain iloinen kaikesta mitä tapahtuu. Ne tapahtuu ja näin se vaan on. Mielummin menen illalla nukkumaan iloiten mitä päivässä on tapahtunut, kuin että pohdin mitä kakkaa tapahtui. Aina pitäisi löytää se kolme asiaa mitä päivästä kiittää.



10. Jos sulla olisi jokin supervoima, mikä se olisi? 
 Haluisin ehkäpä oppia lukemaan ajatuksia. Kuitenkin niin, että sen voisi aina kytkeä pois päältä. En haluisi kaikkien ajatuksia saada koko ajan.



11. Mitä kieltä haluaisit oppia puhumaan sujuvasti?
Japani olisi sellainen kieli. Tykkään hirveästi kielestä ja sitä puolivuotta treenasin. Pitäisi vain aloittaa uudelleen.


Minun kysymykseni:
1. Annan paperia ja kynän. Mitä teet niille? 2. Jos saisit viettää päivän ihan kenen kanssa vain (elävän tai jo kuolleen), niin mitä kysyisit häneltä ensiksi? 3. Toteemieläimesi? 4. Sateenkaaren vai varjon värit? 5. Lempituoksusi? 6. Jos saisit muuttaa yhden asian maailmassa, niin mikä se olisi? 7. Sänky vai suihku? 8. Unelmien kengät? 9. Mitä kannat aina mukanasi? 10. Kaunein ääni minkä olet kuullut? 11. Kappale jonka osaa ulkoa?

Haastan tytsän ja toisen tytsän

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.