tiistai 12. maaliskuuta 2013

Tampereella

Käytiin viikonloppuna perheen voimin Tampereella katsastamassa muutamaa museota. Vapriikki oli oikein mahtava. Hinta oli sopivan olematon ja kun sai käydä monta näyttelyä kerralla katsomassa. Näyttelyt eivät myöskään olleet turhan isoja ja puuduttavia. Suosittelen oikein kovasti.


 Matkan alkuperäinen tarkoitus oli käydä katsomassa muumioita. Pieni egyptologi sisälläni huusi riemusta kun pääsi näyttelyyn. Oli myös hienoa nähdä muumioita.


Meidän porukan ehdoton hitti taisi olla lelumuseo. Ja koska en ole liian aikuinen ikinä, niin pitihän sitä ratsastaa ratsulla kun siihen oli lupa.



Ja muodista kiinnostuneille, niin kenkämuseo oli ihana. Kenkiä eri vuosikymmeniltä. Kyllä jäi moni pari mieleen kummittelemaan, mutta eipä monia niistä enää valmisteta.



Luonnontieteellinen oli myös hieno. Siellä oli hauskoja pieniä visailuja ja aika hyvin kävivät läpi Suomen peruseläimet (ja erikoisempia myös).

Seuraavaksi kävimme Muumimuseossa, Tampereen taidemuseon sisällä. Se oli hieman pettymys, koska siellä ei saanut ottaa kuvia ja hintaan verrattuna aika köyhä. No kyllä sieltä, Muumeja pienestä pitäen seuranneena, sai jotain irti. Ehkä olisin hieman lisää sinne toivonut seurattavaa, kun hintaan kuului pelkästään vain Muumiosio.

Päivänä oli kyllä hieno. Suosittelen kaikkia välillä ottamaan kulttuuripäivän ja kiertämään muutamassa näyttelyssä. Siinä oppii (kuten että Edison ei keksinyt hehkulamppua, vaan vain kehitteli sitä paremmaksi) ja hyvässä seurassa se on parasta ajan viihdettä.

This Sunday I was in Tampere to see museums. I saw mummies, nature, shoes, toys and Moomins. I challange everyone to go see a

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.