perjantai 8. maaliskuuta 2013

Hemmottelua

Aloitin kevään kunniaksi taas kasvohoitokuurin. Siitäpä innostuneena ajattelin hieman esitellä miten aina välillä hemmottelen ihonani ja hiuksiani.

YR Cure Solutions on ollut minulla käytössä vuoden verran. Sitä laitetaan kuukauden verran aamun-illoin kasvoille, kaulaa unohtamatta. Sen tulisi siloittaa ryppyjä, kirkastaa ja heleyttää kasvoja. Ja sen se minulla tekee. Kaulaniho on ainakin sellainen missä sen huomaa parhainten. Juonteet pienenevät ja iho näyttää elävämmältä. Käytän tuota noin puolenvuoden välein, koska on aika rasvaista minun iholleni.


Nivean silmänalusvoide on loistava tehokuuri. En voi käyttää päivittäin, koska ihoni taas valittaa liika rasvoituksesta. Mutta aina ennen juhlia tai jotain tärkeää tapahtumaa käytän tuota muutaman iltana ja aamuna. Piristää katsetta ja vähentää väsynyttä ilmettä.

Viimeisenä on ihana hiusnaamio. Tällä hetkellä hiukseni on kovat rasituksen alla. Pyrin saamaan tummat pois hiuksista, joten vaalennan hiuksia turhan tiuhaan tahtiin. Olen huomannut että välillä hiukset tuntuvat kuivilta ja elottomilta. Silloin laitan YR Brillance Shine minuuttinaamion hiuksiin. Ja johan kiiltää ja tuntuu pehmeiltä.

Millaisia hemmotteluhoitoja sinä käytät?


Sitten toteutin pitkän ajan haaveeni ja laitoin kaulakorujani esille sisustukseen.


Laitoin vain ne jotka saa lukolla irti. Nyt on korut siististi järjestyksessä ja esillä. Sitten kun noita voi vaihdella sitten mielensä mukaan tarvittaessa. Tykkään.


I use YR Cure Solutions, Brillance shine and Niveas eyecream to boost my skin. And I put my necklaces in display.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.