torstai 28. maaliskuuta 2013

3+1

Sokoksella oli taasen mennä viikolla 3+1 päivät. Vaikka en pidä tungoksesta, niin tuli siellä käytyä muutaman kerran tappamassa aikaa, kun odottelin ihmisiä keskustassa.


Ihmiset olivai kyllä aivan sekopäisiä. Välillä en päässyt eteen enkä taakse, ja onnistuin kerran vanhingossa olemaan siinä kohtaa missä oli 15 minuutin tarjous. Se oli kamalaa. Onneksi ei ole ahtaan paikan kammoa. Tampereen Sokos oli yhtä kamalaa, vaikka hieman väljempää.


Mutta jotain tarttui mukaankin.
Kynsitarrat ovat mukava lisä, kun ei osaa itse taiteilla mitään kuvioita. Broadwayn tarrat ovat vain turhan kohoavia, niin itsellä lähti ekana iltana kaikki tukkaan kiinni, kun en ollut laittanut päällyslakkaa.
Schwarzkopf Gliss hiusöljy on ollut jo muutaman käyttökerran jälkeen pelastus. Tukkani on niin sähköinen ja vaikea kaiken värjäilyn jälkeen, että olen harkinnut siilin leikkaamista. Mutta tämä pelasti kyllä siltä tukkamallilta. Pieni määrä tekee ihmeitä ja hiukset ovat jo paremmin kurissa.
Rimmelin tussikynä on jo ennestään tuttu arkikäytössä. Nyt vaan ostin vedenkestävän ja oli kyllä paras päätös vähään aikaan. Se ei levinnyt juhliessa minnekään ja oli vielä seuraavana aamuna (tein kamaluuden ja menin meikit päällä nukkumaan ensimmäistä kertaa elämässäni) oli ihan semisiistit.


Kävin tämänkin leffan katsomassa. Hyvin Disneytä, mutta oikeastaan aika hyvä. Suosittelen Disneyn ystäville.

Kävittekö te 3+1 päivillä? Mitäs mieltä tungoksesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.