keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Vähän larppia

Välillä sitä itsekkin nauraa mitä omituisinta tavaraa tulee hankittua vain larppauksen tähden. On moni vieras ihmetellyt puutikkuja kynätelineessäni. Ajattelin muutaman hauskan tavaran teille esitellä.


Lähdetään niistä puutikuista. Eli kyseessä on niinkin nolo asia kuin taikasauvat. Olen aloittanut vuonna 2004 larppauksen Harry Potter maailmaan sijoittuvilla larpeilla. Ja ensimmäinen asia mitä niissä peleissä on tarvitsee on taikasauva. Etummaisin tummapuinen sauva on katkaistu sukkapuikosta. Käytän sitä usein sotapeleissä, jossa sauvan tarvitsee olla kätevän pieni ja hyvin kädessä pysyvä. Musta on sellainen mitä käytän eeppisillä hahmoilla juhlapeleissä. Seuraava on varasauvani. Ohut vaalea on kaverini tekemä ja sievänä sauvana käytän sitä naisellisilla hahmoilla. Laatikon päällä oleva on sitten ihan kunnon Potter fanikamaa. Kyseessä on siis Fleur Delacourin leffoissa käyttämän sauvan replika. Todella upea, painava ja epäkäytännöllinen. Mutta kiva.


Sitten minulla on muutama viuhka. Ne menevät hyvin historiallisissa peleissä ja myös arkikäytössä. Ette uskokkaan kuinka kätevä kapistus viuhka lopulta on. Kesäkuumalla olette kaikkien paras kaveri, kun otat laukusta viuhkan esille.


Sitten minulla on pieni hattuhulluus. Rakastan päähineitä, vaikka en normaalisti edes käytä kuin pipoa ja pyöräilykypärää. Jotenkin hattu tekee välillä hahmosta huolitellumman. Edessä on gansterihattuni ja sitten kaksi neitihattua. Punainen taka-alalla on myös neitihattu. Sitten olen hommannut joskus silinterin, joka on ihanan ränsistynyt ja viimeisin hankintani eli stetson-hattu.

Löytyykö teidän kaapeista jotain mitä olette ostaneet vain tiettyä hetkeä varten ja sen jälkeen se on kaappiin jäänyt?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.