keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Paasto loppui

Paasto on ollut jo hetken ohi. Jos siis muistatte, niin täällä kerroin meneväni paastolle pääsiäiseen asti. Tarkoituksena oli vähentää punaista lihaa, kahvia ja naposteltavia. Nyt sitten kerron mites meni.


En päässyt eroon kahvista. En sitten millään. Rakastan liikaa kahvia ja sitä kofeiinia. En edes saanut vähennettyä. Muutama kupillinen on vaan pakko saada päivän aikana, koska se on se mun rauhoittumishetki.


Kasviksia sain lisättyä hurjan määrän ruokavalioon. Oli ihana syödä pelkästään kasviruokaa tai painottaa ruokalautasella kasvisten määrällä. Tämä kyllä ehdottomasti jää tavaksi.


Pystyin aika hyvin olemaan syömättä punaista lihaa. Kerran tai pari viikossa tuli syötyä ihan sen takia ettei veriarvot lähteneet laskuun, mutta muuten onnistui hyvin. Kyllä huomasi jos söi jotain tosi rasvaista lihaa, niin olokin tuntui raskaalta.


Makeastakin pysyin hyvin erossa. Tuli niitä sortumisia, mutta periaatteessa tein kuten olin haaveillut. Kyllä teki pahaa syödä karkkia ja sipsiä paaston jälkeen, kun ehti tottua olemaan ilman niitä.

Ajattelin ehdottomasti kokeilla ensi vuonna paastoa taas, mutta nyt vaan jyrkemmällä linjalla.

Oliko teillä paastoa? Kuinka onnistui?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.