keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Ihanuus huivin muodossa

Löysin Fidasta vähän aika sitten ihanuuden. Siis kerrankin tarpeeksi ison ja lämpimän "silkkisen" huivin. Kuviointi on juuri täydellinen ja värit ihanan erilaiset. Huivi on ollut ostopäivästä lähtien jokapäiväisessä käytössä ja varmaan vasta helteiden alkaessa lähtee levolle. Ulkovaatetukseni kun on usein todella tylsää ja väritöntä, niin huivilla saan edes vähän väriä ulkokuoreen.


Sitten ajattelin esitellä pokkarini pussin. Olen joskus vuosia sitten ostanut tuollaisen nahkaisen vyötärölaukun larppikäyttöön. Sisällä on yksi väliosio ja vetoketjullinen tasku. Pokkarini mahtuu tuonne juuri täydellisesti. En tykkää kantaa kameraa ilman mitään suojapussia, niin tämä tuli kuin tilauksesta käyttöön. Hätätapauksessa kun saan laukun vyöhön kiinni (huom huom hätätapauksessa).
Samalla huomaatte tylsyydessä lakatut kynteni.


Onkos teillä pokkarit/kamerat yleensä laukun pohjalla ilman pussia vai löytyykö kaikille jokin pieni laukku?

2 kommenttia:

  1. Kaunis huivi! <3

    Mulla on kamera aina pussukassa. Pokkarilla on sen mukana tullut semmoinen nahkainen pussukka. Järkkärillä on sitten kaksikin laukkua. Toinen on sellainen mihin mahtuu itse järkkäri ja siihen päälle vielä ylinmääräiset linssit ja vara-akku. Sitten on semmoinen erikseen kameraliikkeestä ostettu pussukka, joka kulkee sen suojana normaalisti.

    Joskus harvoin, hyvin harvoin kannan järkkärin mukana ilman pussia, silloinkin ehdottomasti linssinsuojuksen kanssa. Se on tuo toinen puoliskoni joka on huolehtinut, että en kanna ilman suojaa kuvausvälineistöäni. Ystävämme T. ei ole yhtään helpottanut tilannetta myytyään niitä tavaroita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On petollista tuntea joku joka tietää kuinka harrastuksesta saa kunnon välineurheilua :D

      Poista

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.