tiistai 23. huhtikuuta 2013

Converset

Olen usein valitellut sitä, että matalapohjaiset kengät aiheuttavat minulle kipeät jalat. Ballerinoja en voi käyttää ja todella ohut pohjaiset lenkkarit ei vain käy. Astun turhan kovaa kannallani, joten tarvitsen pehmuketta kantapäähän.

Sitten päätin ihan huvin vuoksi kokeilla kaupassa converseja jalkaani. Hämmennys oli kova. Askel tuntuikin pehmeältä ja kengät oli tosi hyvät jalassa. Vaikka olen tennareita ennenkin käyttänyt, niin nämä oli tosi hyvät. En siis yhtään ihmettele miksi mallia löytyy monen ihmisen jalasta. Päätin siis olla massaa ja ostaa itselleni All Starsit. Vielä kun sain Ellokselta hyvän tarjouksen, niin miksipä ei.


Mietin pitkään että ostaisin punaiset, mutta jotenkin en uskaltanut. Kun toivottavasti noita käytän monta vuotta, niin päätin ottaa vähän neutraalimman vaihtoehdon. Harmaat on vähän erilainen väri kenkäkaapissani. Ajattelin ostaa noihin vain uudet nauhat, koska valkoiset on tylsät.
Vinkkinä samaa merkkiä harkitsevalle. Ostakaa 0.5-1 kokoa pienemmät kengät kuin normaalisti. On aika iso lesti. Itsellä on 37.5, ja normaali kengät koko heittelee siinä 38-39 paikkeilla.


Kävin testaamassa kenkiä keväisessä ilmassa ja heti oli pakko kipittää metsään kuvia ottamaan.

3 kommenttia:

  1. Tennareiden kesto riippuu toki siitä kuinka paljon kävelee. Itse ostin ekat (ja vikat) Converseni vuosi sitten. Olen käyttänyt niitä huomattavasti vähemmän kuin aiempia tennareitani/kenkiä yleensäkin (koska ne on maailman siisteimmät Arvuuttaja-convot Nykistä ja hohtavat pimeässä) ja silti yhden kesän ja syksyn aikana kanta on kulunut lähes olemattomiin.

    Joku ehdotti että laahaisin jalkojani, mutta siitäkään ei ole kyse. On tullut todettua usein että nostelen jalkojani jopa vähän "turhan" korkealle. Tennareita ei ole luotu kestämään kävelyä oli merkki mikä tahansa. Tosin Converset käytetään yleensä paremmin loppuun kuin halvemmat tennarit. Liekö syynä jo pelkästään kova hinta.
    Tähän mennessä tennareista parhaiten ovat kestäneet Andiamon omat halpikset jotka ostin joskus vuonna 2004 tai 2005. Ne kestivät kaksi kevät-kesä-syksy ja keikat-rundia.

    Toivon kovasti sulle ja Converseillesi pitkää yhteiseloa.(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja Converseissa on se tossa kokoasiassa erona, että moni malli on unisex joka on jotain naisten ja miesten koon väliltä.(: Sit on erikseen miesten ja naisten koot vielä.

      Poista
    2. Mä toivon että kestää nyt edes muutaman vuoden. En kuitenkaan tule noita käyttämään joka päivä, mutta silloin kun tarvitsee matalia kenkiä (että on edes yhdet sellaiset). Mäkin veikkaisin että kuluminen on juurikin johtunut siitä, että astuu kunnolla kannalla. Koska niin mun kengille ainakin käy. Eka kuluu kanta pois.
      Pitää nyt tarkkailla kuinka kengät kestää ja laittaa tänne raporttia aiheesta.

      Poista

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.