keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Oscar gaala

Rakastan pukuloistoa ja jenkkilän oma leffajuhla Oscar-gaala on ehdoton suosikkini. Tänä vuonna en valitettavasti jaksanut valvoa punaista mattoa, mikä vähän harmittaa kun on katsellut pukuloistoa. Selkeästi linjana tänä vuonna on ollut metallivärit ja pastilli. Muutama väripilkku on ollut. Kukaan ei oikein shokeerannut puvullaan, mikä on harmi. On aina hauska saada muutama outolintu matolle.

Metallinloistetta näki ainakin Nicole Kidmanin ja Halle Berryn päällä. Kummatkin puvut ovat omalla tavallaan upeita. Kidmanin puvun olkaimet häiritsee, mutta muuten upea. Berryn puku oli hyvin käyttäjänsä kaltainen. Tykkäsin.



Catherine Zeta-Jones on aina upean näköinen. Vuodesta toiseen hän vain näyttää upealta matolla. Puku sopii hänelle täydellisesti ja tyyli oli kyllä oikein osuva.


Muutama väripilkku löytyi myös. Pitkiä laahuksia (jotka ovat todella vaarallinen tekijä matolla, kuten monessa linnan juhlassa olemme myös nähneet). Merenneito-tyyliset mekot pitävät suosiotaan ja värit ovat valittu kyllä sopimaan ihovärin kanssa.


Kyllähän siellä muutama kamaluus löytyi...
Miten vaikeaa on laittaa tukkaa siististi? Tai pukua josta ei putoa tissit ulos? Nähtävästi liian vaikeaa.



Mitäs mieltä te olitte tän vuoden puvuista? Oli suosikkia/inhokkia?

This year I didn't watch red carpet, but anyway I had my favorites and something I hated. Last two are awfull, and other ones I liked.



2 kommenttia:

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.