maanantai 4. helmikuuta 2013

jotain hyvää, jotain huonoa

Olen taas käynyt koluamassa alelaatikoita ja löytänyt vähän meikkejä.


Lähdetään liikkeelle Lorealin Colour Riche Le Soursil kulmakynästä. Koska hiukseni vaalenevat ja ihoni on todella vaalea, niin päätimpä ostaa ruskean kulmakynän, vielä tuollaisella harjalla. Kynä on ollut ihan ok. Ei loistava, mutta ei se huonoin. Kynä on ehkä hieman kova, mutta kyllä sieltä sen verran väriä tulee, jotta saa kulmiin pienen säväyksen. Harja pelastaa paljon. Sillä saa värin tasoittumaan ja näyttämään luonnolliselta.

Seuraavaksi Lorealin Gel intenza geelirajausväri. Aikasemmin jo ilmoitin tuon ostaneeni ja nyt sitä on testattu. Tämä tuote oli pettymys. Väri tarttuu todella haaleasti ja huonosti. Pitäisi olla vedenkestävä, mutta kyllä minulta varisee päivän aikana pois. Ei tuolla tehdä näyttäviä kissarajauksia. Nykyään käytän tuota pohjana ja sitten nestemmäisellä rajauskynällä piirrän päälle. Mukana tullut pensseli on kyllä hyvä, joten sille on käyttöä enemmän.

Tässä meikissä käytin tuota väriä ja eihän tuo näy. Illalla oli rajauksen myös yläluomessa viivoina, joten se siitä pitävyydestä.

Viimeisenä Lorealin La Couleur luomiväri. Tässä on tuote mihin olen todella tyytyväinen. Pikmentti on todella runsas ja pienet glitterhippuset tuovat mukavaa säikettä silmään. Tästä tuli heti lempi juhla/bile luomivärini. Tätä ei tosiaan tarvitse laittaa paljoa siveltimelle ja se todella pysyy ja värjää. Plendauksen kanssa saa olla hieman kovakourainenkin, mutta se ei minua haittaa.

Tälläistä tähän maanantaihin. Onko teillä ollut kokemuksia näistä tuotteista?

Hello. Today I'm going to tell something good and bad. Loreal's Colour riche le soursil pencil is quite ok. It's hard, but it goes everyday use, because I use browpencils rarely.
Loreals Gel intenza was awfull. It didn't stay and was to light. I couldn't do proper cateyes with that.
But then La Couleur eyeshadows is my favorite. It stays, have great pigment and it pretty. Glitter doesn't bother me at all.
Do you have experience of these products? 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.