perjantai 15. helmikuuta 2013

jokapäiväinen meikkini

 Tänään olisi tarjolla meikälaisen jokapäivänsen meikin asteittainen kuvaus. Olen ennen meikkausta puhdistanut kasvot ja kosteuttanut t-alueen ja silmänympäryksen. Miksi vain ne? Koska käytän bb-voidetta joka on todella kosteuttavaa.

Siinä on meikäläisen arkipäivän ystävät. Noilla saan perusmeikin tehtyä.

 Tabula rasa. Eli ei mitään vielä tuossa kuin kosteuttavat tuotteet.


 Meikkivoiteen ja bb-voiteen sekoitan yhteen. Laitan bb-voidetta enemmän, koska toimii myös koskeuttajana. Meikkivoide on antamassa vain enemmän sävyä. Levitän ne siveltimellä.


 Ostin juuri irtopuuterin, sillä laitan puuterin siveltimen toisella päällä nykyään aina. En käytä tyynyä ollenkaan (kuin hätätapauksessa), koska vipalla puuteri leviää paremmin. Siinä nassu pohjustettuna. En käytä peitepuikkoja tms arkimeikissä, ellei joku paha jälki ole naamaan tullut.

Joka kerta pesen siveltimen, koska näin se kestää pidempään parempana ja hygienian takia. Kerron toisella kertaa lisää siveltimien pesusta.



Kulmia en jokapäivä jaksa laittaa, mutta nyt teidän mieliksi. Väriä laitan enimmäkseen etuosaan ja sitten harjalla levitän muualle.



Viime kesänä tutustuin poskipunaan ja aurinkopuuteriin ja nykyään en osaa olla ilman. Arkipäivänä en käytä kuin pikkaisen korostamaan kasvoja. Aurinkopuuteria laitan posken lommoihin ja kaulanalle. Tuossa näytän vipalla kohdat. Sitä ei ole tarkoitus laittaa niin, että naamassa näyttää olevan likatahrat, vaan tarkoituksena on levittää se hyvin. 

Poskipuna tulee "apple of your seek" eli kun hymyilet, niin poskipäihin. Sitten häivytät kohti korvaa. Meikä käyttää samaa vippaa kumpaankin, koska sitten häivytän nämä kaksi levittämisen jälkeen toisiinsa. Näin ei tule rajoja niiden välille.


 Seuraavaksi rajaukset. Nykyään kyllä viihdyn ilman niitä, mutta tämän tutorialin kunniaksi. Nestemäisen kajaalin kanssa kannattaa aloittaa keskeltä, siitä ulkoreunaan ja lopuksi sisäreuna. Miksi? Koska väriä on aika reilusti, ja jos aloitat sisäreunasta, niin voi käydä niin että sinulla on iso klöntti väriä siellä ja ulkoreunassa pieni viiru.



 Lopuksi ripsiväri. Älä missään tapauksessa pumppaa väriä, sillä silloin putelliin menee ilmaa ja väri kuivaa. Kun otat siveltimen pois putellista, niin siinä on tarpeeksi väriä jopa molempiin silmiin (uusissa). Ja älä sui sitä väriä miljoonaa kerrosta, ellet halua näyttää siltä että olet laittanut sitä niin paljon. Laita suti ripsien tyveen, heilauta vähän ja vetäise vatvoihin. Väriä on tarpeeksi ja ei tule hämähäkkisilmiä.


 Siinäpä tuo nassu. Hyvin perusmeikkaus. Aamuisin kuluu aikaa noin 5-10 min.

Kuinka simppeleinä pidätte arkimeikkinne? Onko teillä jotain statement-asiaa mikä pitää olla aina meikissä mukana?

Here's my everyday makeup. It is quite simple. I tend to keep it simple, so it is easy and fast to do.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.