keskiviikko 13. helmikuuta 2013

muutama asu

Taas tullut alennusmyyntien aikaan lisää vaatetta kaappiin.

Olen pitkään etsinyt pitkähihaista mekkoa. Sellainen mikä on helppo vetäistä päälle ja on mukava. No tämä ostokseni meni aika lähelle. Laatu on vain se, mikä harmittaa.

 Dress Ebay
Belt Gina Tricot
Shirt Lindex
 

Tosiaan mekko on todella sähköistä ja kovaa materiaalia. Sen siitä saa kun ostaa halvalla Kiinasta vaatteita. Mutta kyllä tuo menee näin arkikäytössä. Laitoin leffailtaa varten ja sopi hyvin sohvalla röhnöttelyyn.

Ostin vaaleat housut. Samaa mallia kuin aikaisemmat housuni ja päätin, että kerrankin voin ostaa vaaleat. Pitää sitä kaikkea kokeilla. Jotenkin sitä tuntee itsensä tosi varovaiseksi noin herkän värin kanssa. Housujen piti olla vaaleanharmaan, mutta noissa on kyllä liilasävy, joka oli oikeastaan miellyttävä yllätys. T-paita on myös uusi hankinta. Se on oikeastaan lastenpaita, mutta kun ostan sen isoimman lastenkoon, niin sopii hyvin mulle päälle.

 t-shirt Ellos
cardigan Lindex
Thousers Ellos

Mikäs on teidän suhtautumisenne vaaleisiin housuihin? Tuntuuko siltä että koko ajan saa varoa ettei sotke niitä?

Some new stuff I bought from sales. Dress wasn't good purchase. It's very pourly done and its fabric is hard. But it ok. Then I did get light thousers. They are my first white thousers, even thought it has lilac tone. 

3 kommenttia:

  1. Henkilökohtaisesti kyllä kartan vaaleita housuja, ei tunnu yhtään omilta päällä ja sit pitää just varoa kauheesti ettei sotke, mikä on mulle kohtalaisen mahdotonta : D Yhet vaaleet farkut mulla on, mutta nekin on reikäiset ja tekoveressä kiitos zombie walkin >D

    Toi mekko näyttää kyllä aika ihanalta, voisin pöllästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä pölli, kun on mun. Joo, noi housut vaatii totuttelua ja varsinkin jos on kuolaava koira, niin on todella huono valinta.

      Poista

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.