perjantai 4. tammikuuta 2013

stressin poisto

Uusi vuosi tuo taas uusia lupauksia. Itse olen kuitenkin sellainen ihminen, että en halua luvata mitään koska se on pakko, vaan siksi että haluan. Ajattelin tämän vuoden aloittaa kevyesti ja yrittää saada kaksi asiaa osaksi normaalielämää.

Ensimmäinen asia olisi liikunnan aloittaminen uudelleen.


Harrastin puoli vuotta sitten itämaista tanssia ja nyt ajattelin aloittaa sen uudelleen. Kurssin hinta on kyllä noussut huimasti viime kerrasta, mutta tanssiminen on tehokasta ja kivaa. Samalla aion ottaa tasapainoksi salikortin, jotta kroppani kestäisi vähän enemmän rasitusta.


Toinen lupaus on se, että pyrin joka päivä pitää 10 minuutin meditaation (tiedän että en joka päivä tähän pysty, mutta se olisi tavoitteeni).


Katsoin juuri erään dokumentin joka vahvisti ajatustan siiitä, että meditointi helpottaa pärjäämistä tässä hektisessä maailmassa. Silloin kroppa ja mieli saavat levätä hetkisen ja on taas hieman pirteämpi. Toivoisin että meditoinnin avulla pääsisin eroon yhdestä kupista kahvia, koska sitä tulee kitattua aivan liikaa. Olen kyllä jo sitä määrää karsinut, mutta haaveissa olisi pärjätä ilman kahvia arkipäivinä.

Näiden kahden lupauksen tarkoituksena on vähentää stressiä ja väsymystä. Syksy meni hektisesti juostessa paikasta toiseen ja en "ehtinyt" rauhoittua tai harrastaa liikuntaa. Mutta nyt lähtisi sitten astetta rauhallisempi vuosi 2013.

I don't do new years promises, but this year I want to be more stress free. So I desided to start again dansing and meditate. Those two should help me to ease stress and keep me energetic. Dansing is fun way to stay in fit and meditating is relaxing.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.