perjantai 18. tammikuuta 2013

Uudistusta sisältäpäin

Lupasin näyttää uudesta hameesta kuvia, mutta jätänkin sen ensi viikolle.
Kuten tuossa aikaisemmin kerroin, niin uusi vuosi toi hieman remonttia kropalle. No yksi on että tavoitteena olisi syödä taas hedelmäsmootheja. Tässä teille minun versioni.

Tälläisen syön aamuisin, jos ei ole kiire töihin tai sitten päivällä välipalana. Täyttää hyvin ja helppo tehdä.

Ainesosat:

Maitoa (olen laktoosivammainen, joten maitojuomaa)
Jogurttia (mielellään maustamatonta)
Avokado
Banaani
Pinaattia
Kaurahiutaleita
Seesaminsiemeniä

Hedelmiä voi vaihdella mieltymyksen mukaan. Olen käyttänyt appelsiinia (jolloin jätän maidon pois) myös. Avokado ja pinaatti ovat aika kirpakoita pelkästään, jonka takia banaani on tuomassa vähän makeutta.
Mutta sitten nuo kaikki blenderiin ja mieltymyksen mukaan soseeksi. Jos haluaa jättää hieman enemmän rakennetta, niin silloin soseuttaa vähemmän.


Lopputulos. Ei mikään kaunein, mutta on hyvää.

Huomaa kyllä että tuo tekee hyvää sisäisesti ja ulkoisesti. Iho voi paremmin, koska avokadon öljyt tekee hyvää iholle. Vatsa on tyytyväinen, kun saa vähän siemeniä ja kaurahiutaleet pitää sen tyytyväisenä pidempään.

Sitten nyt onkin käynyt, niin kirjoittelen blogia kolmesti viikossa, maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Jos on jotain mistä haluisit  että kirjoittelen, niin ihmeessä laita toivetta.

Today I'm telling my way to keep my body feeling good. I make smooths that is good for my body and soul. This one has avokado, banana, milk, jogurt, outmeal, sesame seeds and spinach. Then all in blender and mix it up. It doesn't look so good, but it is. And my skin love this, because avokado oils are good for your skin.
I'm starting to write here tree times in week. Mondays, wednesdays and fridays.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.