keskiviikko 16. tammikuuta 2013

uutta pientä kivaa

Tilasin tuossa taannoin Topshopista alennusmyynneistä tavaraa. Toimiva nettikauppa ja toimituskulut oli aika minimaaliset, kun Englannista tavarat tuli. Koko järjestelmä oli nähtävästi hyvinkin suomalainen, joten turhaan tilasin isomman koon varmuuden vuoksi (esim yhdestä hameesta). Kengät oli myös turhan leveät omaan jalkaan, mutta pohjallisilla sen homman hoidin kotiin. Esittelen nyt vain ostamani kengät ja korun. Hame jääköön myöhemmälle viikkoa.


Ostin kesäksi tuollaiset pienellä korolla varustetut mokkaiset kävelykengät. Todella mukavat (kun laitoin lisäpalat päkiään) ja eivät olleet hinnalla pilatut. Todella tyttömäiset ja söpöt omasta mielestäni.
Sitten tilasin yhden korun puoliksi koriste-esineeksi. Korussa on kuvia erilaisista hindujumalista ja tällä hetkellä roikkuu kirjahyllyssä. On kyllä sellainen, että varsinkin kesällä tulee luultavasti kovaan käyttöön.

I bougth from Topshop some items. Shoes and necklace. Size were quite same as in Finland, so I bought too big, because I thought that brittish are smaller. But I like those shoes. They are perfect for summer and easy to wear. Necklace has pictures of hindugods, so it is also my decorative item.

2 kommenttia:

  1. Onpas kivat ostokset! Brittikaupat yleensä ovat verrattavissa (oman kokemuksen mukaan siis) meidän Seppälän kokoihin. Ainut vika niissä on palautuksen maksaminen huomattavia summia (paketin postikulut Britteihin). Siksi minä harha-ostokset koetan muokata tai myyn kirpparilla. Olen laiska palauttamaan jos se on tehty vaikeaksi :D

    Kengät ovat herttaiset! Nyt vaan odottelemaan, että tuo valkoinen tavara sulaisi pois.

    VastaaPoista
  2. Kiitokset. Nyt todella odottelen tuon ihania kenkiä haittaavan aineen katoamista, koska odottelee jo muutama pari ulkoilutusta. Minäkin totesin, että mielummin muutamalla ompeleella kavennan hametta, kuin lähden palauttamaan.

    VastaaPoista

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.