tiistai 19. kesäkuuta 2012

Vähän erilaista muotia

Ajattelin nyt laittaa hieman esille harrastuksessani tulevaa muotia esille. Harrastan siis larppausta, jossa eläydytään toisen elämään. Pelin teema voi olla mikä vain ja se voi myös sijoittua mihin vain, haltiametsästä Kolmanteen valtakuntaan. Siksi tässä harrastuksessa tulee testattua hyvin erilaisia tyylejä ja sieltä pystyy poimimaan omaan tyyliinsä upeita vinkkejä. Pukeutumiseen tulee vähän mausteita eri kausilta. Voisin esitellä hieman erilaisia asuja joita on pelejä varten tullut kasattua.

Ensiksi hieman 50-lukua. Kyseessä oli 50-luvun mielisairaalaan sijoittuva peli, jossa pelasin hoitajaa. Halusin tuoda esille hieman hahmon 50-lukulaista naisellista luonnetta. Ihastuin kellohameisiin tuon pelin jälkeen.

                                                                                             Paita Prismasta, vyö Gina Tricot, hame itse tehty

Sitten seuraavaksi hieman goottityyliä. Rakastan muhkeita hameita, isoja hihoja, pitsiä, tummia meikkejä ja ehdottomat suosikkini, korsetteja. Rakastan goottityyliä. Valitettavasti en vaan ole niin tyyliuskollinen, että pukeutuisin joka päivä tyllihameeseen, mutta aina välillä on kiva olla gootti. Muutamassa pelissä on tullut käytettyä mustaa ja korsetteja. Esimerkkinä eräs vampyyripeli

                                                            Korsetti ja hame Morticia. Chokeri huuto.net

Toinen vampyyrityyli, joka on hieman lolitamaisempi ja leikkisämpi

                                                                    Paita H&M, korsetti ja hame Morticia 

Goottityyliä olen viljellyt muutaman kerran myös roolipelitapahtumassa Ropeconissa.

                                                          Paita UFF, nahkakorsetti ja hame Morticia

                                         Pitsipaita Prisma, korsetti huuto.net, hame H&M, kengät DinSko, sukkahousut Halonen

Itseasiassa tuo viimeinen kuva on edustanut myös minun biletyyliäni hieman muunneltuna joskus. Korsetti on jäänyt usein kotiin, koska hengittäminen ei ole mitenkään helpointa.

Sitten matkataan fantasian puolelle. Yksi rakkaimmistani proppautumisistani oli merirosvopeliin. Pelasin ihmissusimerirosvoa :D Rakastan kerroksia ja koruja. Siksi merirosvotyyli on hyvin rakasta.

                                                   Hattu Italiasta, valkoinen paita Gina Tricot, harmaa liivi itse tehty, vyö Ellos, karvahuivi H&M



Tässä pikainen katsaus meikäläisen larppausmuotiin. Rakastan pukeutumista peleihin ja panostan niin paljon kuin on mahdollista vaatteisiin. Tässä ei todellakaan ole kaikkia mitä meikäläistä löytyy. On myös mieheksi pukeutumisia ja monia monia muita, mutta jos haluatte nähdä lisää larp-pukujani, niin ilmoittakaa. Uusia kyllä tänne päivittelen.

~ Ei pidä ottaa kaikkea liian vakavasti ~ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.