maanantai 18. kesäkuuta 2012

Perusteet-meikit

Ajattelin lähteä liikkeelle perusteista. Eli siis mitä käytän meikkini pohjana.

Normaalisti meikkaan aika kevyesti. En pidä siitä että kasvoissa tuntuu tunkkaiselta ja minusta arkimeikin ei tarvitse olla näyttävä. Sitten uloslähtiessä ja juhlissa saa käyttää mielikuvistustaan. Kesäisin varsinkin meikin määrä vähentyy, koska hikoillessa meikki vain valuisi pois ja en jaksa koko ajan korjailla meikkiä. Arkimeikin tulee olla sellainen joka pysyy hyvin kasvoilla koko päivän ja vaatii vähän korjailua.

Ensiksi tulee kasvojen olla puhtaat ennen kuin aloitan meikkaamaan. Myös kosteutus on tärkeää. Tällä hetkellä olen ihastunut apteekin perusrasvaan. Ennen käytin päivä- ja iltavoiteita joihin upposi rahaa kiitettävästi. Nykyään käytän vain kuurin omaisesti joitain erikoistuotteita ja enimmäkseen kosteutan kasvot Orion pharman Aqualan´L perusvoiteella. Imeytyy nopeasti ja kosteuttaa tehokkaasti. Kasvoille ei jää rasvaista tunnetta.

Sitten meikkiin. Tässä näkyy perustuotteeni:


Kuvasta puuttuu meikkipuuterini, jolla korjailen meikkiä päivän aikana. L'orealin Studio Secret meikinpohjustusvoide on tähän mennessä paras meikinpohjustusvoide mitä on tullut minulla vastaan. Siis sellainen jota uskaltaa myös opiskelija ostaa. Riittoisa purkki ja toimii. Jos tiedän päivän aikana olevani paljonkin liikeessä ja pelkään silmämeikin lähtevän karkuun, niin käytän vielä erikseen silmämeikin pohjustusvoidetta, jonka olen ostanut aikoja sitten Yves Rocherin kautta. (Yves Rocher on yksi rakkaimmistani meikki-/kauneustuotekaupoistani).

Meikkivoidetta käytän vähän ja levitän sen siveltimen avulla. Ehdottomasti suosittelen meikkisiveltimen käyttöä voiteen levittämiseen. Omani on ostettu H&Mstä muutamalla ja toimii loisteliaasti. Kun vaan muistaa sitä pestä, niin kestää suhteellisen kauan. Sitten sidon meikin puuterilla, jotta iho ei kiiltele turhan paljoa.

Poskipunaa käytän hieman tuottamaan poskiin terveen punan. Olen niin kalpeaihoinen, että poskipuna saa minut näyttämään elävältä :D Sävy on hieman ruskeaan taittuva. Käytän silmiini aika vahvoja rajauksia. Vaihtelen niiden mallia mielen mukaan, mutta perusmeikeissä minulla on vain yläpuolella rajaukset. Välillä villiinnyn ja laitan myös alapuolelle. Tämän hetkinen ripsivärini on huono. Olen kuitenkin niin pihi, että en halua heittää sitä roskiin, joten käytän sen loppuun asti. Pidän ripsareista jotka tuuheuttavat ripsiä. Nykyinen tekee sen vähän liian tehokkaasti. Ilmoitan kun löydän paremman merkin.

Tältä näytän kun meikkini on tehty. Kuva on kyllä jo yli puolivuotta vanha ja siinä minulla ei ole poskipunaa. Mutta ehkä tuosta saa käsityksen.



~ Ei pidä ottaa kaikkea liian vakavasti ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.