perjantai 4. huhtikuuta 2014

Luomushampoo Ma Provence

Olen pitkään haaveillut luomushampoosta, mutta piti ensin käyttää pois jo ostetut shampoot. Työkaveri suositteli palashampoota ja olen sitä nyt innolla kokeillut. 


Ma Provence lupaa että sinun ei tarvitse käyttää hoitoainetta ja antaa puhtaan tukan.

Ensin haastetta toi palashampoo. Siis että hieron päähän palaa, enkä sitä nestettä mihin olen tottunut. Mutta jotenkin nyt tuotetta käyttäneenä, niin palashampoo on loistava idea. Tuotetta ei tule liikaa ja tuntuu että saa helpommin hierottua kaikkialle tuotetta. Mukana tullut teline putosi heti ekalla kerralla lattialle, joten pidän shampoota saippuatelineessä nykyään.
Tuote antaa puhtaan tukan, ei nyt mitenkään ihmeellisen puhdasta kuitenkaan. Pesuväli ei ole pidentynyt (kaden päivän välein), mutta hiukset on pehmeät ja tuuheat. Hoitoainetta en ensin käyttänyt, mutta otin sen takaisin, koska tukka on mielettömän sähköinen pakkaskeleillä. Ehkä kesällä kokeilen sitten ilman hoitoainetta.
Kyllä mä tykkään tästä tuotteesta. Ajattelin kyllä seuraavaksi kokeilla jotain toista luomushampoota, mutta varmaan palaan tähän takaisin jos en löydä mitään maailmaamullistavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.