maanantai 1. heinäkuuta 2013

Muotimaailman omituisuudet: Näkyvät kalsarit

Tällä kertaa hyppäämme miesten muotimaailmaan. Tämä muoti oli jo silloin kun minä olin ala-asteella. Omituisin ja hämmentävin. Kukaan ei ole vielä onnistunut kertomaan mulle tämän muotivirtauksen järkevyyttä.



Housut kintuissa ja kalsarit esillä. Mikä tässä on kaunista tai komeaa tässä tapauksessa? En minä ainakaan pidä näkyviä kalsareita mitenkään hotteina. Miksi niiden housujen pitää roikkua reisissä? Kun ei silloin ole edes helppoa kävellä?



Monen monta kertaa on saanut todistaa sitä kuinka housut putoavat näillä cooleilla kavereilla. Sitten kun kädet on täynnä kamaa, niin näemme pian myös paljasta reittä. Bussiin juostessa on pidettävä housuista kiinni ettei putoa. Kun taskut on täynnä kamaa, niin lompakkoa takaisin laittaessa housut valahtavat nilkkoihin.


Voisin sanoa ettei monikaan nainen halua nähdä miehen alusvaatteita yleisellä paikalla. Menee jo itsensäpaljastelun puolelle. Pidetään ne alusvaatteiden näyttäminen muotinäytöksissä ja kotona.




Noita takapuolia mielummin katselee, kun näyttää hyvältä eikä ole pelkoa että näkee ne 5 vuotta vanhat Supermies-bokserit. Joten miehet. Ostakaa istuvia housuja. Ihan vaan yleisen mukavuuden takia.

Mitäs mieltä olette? Onko hyvinstuvat housut paremmat kuin lököt?

5 kommenttia:

  1. Hih. Tietäen mihin tuokin perustuu (Jenkkien vankilakulttuuriin ja siitä keneltä saa) niin ei voi kun moista muotia ihmetellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohonko se perustuu? Vielä kamalampaa!

      Poista
    2. Jep. Tämä kertoo paljon: http://p.twimg.com/AsZ1WA-CQAEHZih.jpg:large

      Poista
  2. Olen kuullut tuosta ja siitä taidettiin puhua myös koulussa?... mutta poikien mielestä "se on niin coolii pitää housuja nilkoissa". Lököt hoisut toimivat jos ne eivät putoa nilkkoihin(vyön käyttö)ja paita joka ei ole liian lyhyt. Tällöin siedän lökö housuja, mutta hyvinistuvat housut ovat parempi näky kuin "oudosti nilkoissa olevat"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Hieman löysäyt housut on ok, ei tarvi olla mitään tiukkaa mallia. Mutta jos nään kalsarit, niin kyllä nousee niskakarvat pystyyn

      Poista

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.