maanantai 15. heinäkuuta 2013

Häät osa 1

Tälle kesälle on tarjolla kahdet häät. Ensimmäiset oli tänä viikonloppuna. Opiskelukaverini meni naimisiin oikein ihanissa ja hyvänhenkisissä häissä. Hauskaa oli ja häät oli oikein parille sopivat.
Kamerani vain vammasi koko ajan (koska valaistus ei ollut hyvä mun pokkarille), mutta onneksi otin mekosta kuvat ennen lähtöä toisella kameralla. Mekko on monta vuotta vanha ja minun piti sitä kaventaa noin 8 cm ennen juhlia. Oli vähän jäänyt isoksi. Mutta koska on nätti ja tämän vuoden mekkotarjonta kaupoissa oli järkyttävä, niin päätin tuon kunnostaa kesäjuhliin sopivaksi. Huivi oli kirkkoa varten, koska muistattehan että kirkossa tulisi olla olkapäät (ja myös polvet) piilossa. Huivin voi sitten laittaa sivuun kun kirkosta pääsee pois.


 Mekko Halonen
Huivi konkkaan mennyt huiviliike Helsingistä
Kengät Din Sko (uudet!!)
Laukku Premoda (Prisma)




Nutturan kanssa mietin kauan että mitä teen, mutta sitten päädyin puoliranskalaiseen. Pysyi tosi hyvin kasassa koko illan, vaikka jorasin muutaman tunnin. Lakka on ystävä.

Korut:
Korvakorut Prisma
Kaulakoru Kelttikorus
Rannekoru Berliinistä
Sormukset Kalevala ja Kelttikorut 

Meikki oli minulla aika peruskamaa. Olen jotenkin todella varovainen luomivärien kanssa, koska pelkään aina että se on loppuillasta luomivaossa viiruna.

Sitten vinkki juhliin!
Näin kesällä varsinkin kuumalla jalat torpoavat. Jos olet päättänyt laittaa jalkaan korot joihin jalka ei ole tottunut, niin ota varmuuden vuoksi mukaan matalat kengät. Itselle ne oli illan pelastus, koska jalkani tekivät kuolemaa loppuillasta. Kun vaihtoi matalat, niin jaksoi sitten jorata viimeiset biisit hyvin (kotiin kyllä kävelin paljain jaloin.).

2 kommenttia:

  1. Oot kyllä ollut tosi nättinä ^^ Ihana kampaus myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkäsin tosta kampauksesta. Mutta eipä voi enää tällä tukalla :( Hetken pitkää antaa taas kasvaa.

      Poista

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.