torstai 4. heinäkuuta 2013

Goottisaappaat

Ostin 10 eurolla itselleni uudet saappaat. Aika hyvin eikö?


Suutaria nuo kyllä vaativat, mutta tuolla hinnalla minusta ihan hyvät kengät. Ja oli muuten tosi hyvät jalassa ja helpot kävellä. Nyt on mulla katu-uskottavat goottisaappaat!

Pienenä ilmoituksena, että näin loppukesäksi hieman harvennan postausväliä. Ihan vain siksi, että asukuvia ei vain tule, kun ei siitä pyöräilyasusta viitsi ottaa kuvia.

Ja sitten ihan mielipide kysymys: Mitäs jos alan keskittymään tohon larppaus, cossaus ja maskeeraus puoleen enemmän? Satunnaisia asu ja muotijuttuja (kuten muotimaailman omituisuudet), mutta sitten enemmän tuosta hassusta harrastuksesta? Vai mitäs mieltä?

2 kommenttia:

  1. Cosplayn kannattajana ehdottomasti juttuja cossauksesta ja maskaarauksesta! Etenkin maskeerauksesta, mikä itselle ainakin tuottaa vielä hankaluuksia eli niistä lukeminen innoittaa kokeilemaan ja auttaa kokeiluissa!

    Olisi todella mielenkiintoista katsoa, minkälaisia vinkkejä sun muita juttuja saisit cosplaysta aikaan!

    ~dessu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes! Alan siis lähteä siihen suuntaan, kun olen sinne päin jotenkin koko ajan ajautumassa. Blogia saa ehdottomasti mainostaa muille cossaajille, koska vinkkejä on kiva jakaa eteenpäin!

      Teen varmaan enemmän tutorialeja tms ja sitten yleisesti pukukuvia ja mahdollisuuksien mukaan photoshootteja.

      Poista

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.