tiistai 30. heinäkuuta 2013

Nörttimys iski

Tuossa yhtenä päivänä huomasin paitoja kuivamaan laittaessa, että johan on mulla printti t-paitoja. Olikos joukossa vain yksi koko musta toppi ja muissa oli jokin printti. Suurinosa printeistä on vielä ns. nörttiprinttejä.

Tykkään printtipaidoista, koska ei tarvitse silloin alkaa leikkimään asusteiden kanssa ja paita kertoo samalla vähän kantajastaan. Tässä vähän aika sitten ostin taas lisää paitoja, koska oli vain pakko.


 Darth Vader-paita on itseasiassa lasten osastolta Prismasta. En vain voinut jättää tuota hyllyyn, koska on aivan mahtava! Ajattelin vähän modata sitä, koska on tosiaan tarkoitettu 160 cm pojalle. Hihat ja kaula-aukon laitan uuteen kuntoon kun kerkeän.

Batman/Wonderwoman paita on tämän hetken lempparini. Ostin paidan Cybershopista vain ja pelkästään kyseisen printin takia. Paita on pitkä ja siinä on vielä bonuksena pikku taskut helmassa! Mukavan löysä ja täydellinen kesäpaita.


Viikonloppuna oli Ropecon ja sieltä lähti mukaan tälläinen mekko. Rento ja suurena ihailunkohteena pitempi takaosa. Mekkoa kehtaa käyttää missä vain, koska nyt ei peppu vilku muille. Ja Batman, Batman.


Bonuksena: Kaubamajan kojulta uusi kännykkäkoru. Sopii mulle, koska olen aivan tassun alla.

Tykkäättekö te printtipaidoista?

2 kommenttia:

  1. haha, meinasin kysyäkin että onko toi Darth Vader-paita Prisman lastenosastolta koska siihen tuli törmäiltyä ;D (tolla samalla printillä ja tekstillä on myös bokserit.......)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo. Kävin ihan huvikseen kiertämässä ja en voinut jättää sillä muutaman euron hinnalla hyllyyn. Boksereissa toi teksti on kyllä astetta sairaampi :D

      Poista

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.