keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Muotimaailman omituisuudet: Pelipaita

Luinpa tossa Costumea ja naurahdin että eihän nyt oikeasti voi tulla pelipaidat muotiin. Kävin H&Mssä ja järkytykseni oli suuri.

Tämä on suoraan H&Mn valikoimasta. Eli joku nero on keksinyt, että laitetaas vanhat pelipaidat kiertoon pienellä glitterillä. Kyseinen paita myös on materiaaliltaan pelipaita. Siis PELIPAITA! Urheilullinen muoti on kyllä ollut nousussa jonkin aikaa, mutta kyllä tää menee riman ali.

Pelipaita henkisyyttä siis löytyy muiltakin liikkeiltä. Ensimmäinen on Thakoon Additionin ja toinen No 21. Onko noi nyt kauniita ja vartaloa imartelevia? Ei. Neliönmuotoinen kangaspala, jonka on tarkoitettu kertovan mihin joukkueeseen kuulut. Noista vaan puuttuu sponsoritarrat ja olisi valmis kentälle.


Mä en kyllä jousta tän kanssa yhtään. Pelipaita kuuluu kentälle, ei muotiin. Se joka lähtee juhlimaan pelipaidassa saa luvan kuulua joukkueeseen ja ovat juuri voittaneet jossain.



Kun ei se näytä hyvältä edes miehen päällä...

Mielipiteitä?

5 kommenttia:

  1. Mun mielestä pelipaita kuuluu pelaajan päälle. Toki fanin päälle ottelussa, itsekin aikoinaan jääkiekkokatsomossa pelipaita päällä ollut, mutta ne oli kyllä silloin ihan semmoisia isoja telttoja. Oikeita pelipaitoja. Ei tommoisia muotiverioita :D

    VastaaPoista
  2. Ei kaikkein vaatteiden tarvitse "aina imarrella" vartaloa.(; Voi sitä käyttää jotain vaatetta vaikkapa sen tähden, että siitä tulee hyvä fiilis, vaikkei se saisikaan kantajan muotoja esiin edullisella tavalla. Saattaa jopa lisätä senttejä vyötärölle. Hui, voi ei!
    Pelipaitamuoti nyt on yksi fiksuimmista hetkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis en tarkoittanut sitä että tulee olla tyköistuvat vaatteet, hyi. Itse kyllä harrastan löysiä ja roikkuvia vaatteita hyvinkin paljon. Vaatteen ei tarvitse olla tyköistuva ja sulavan sopiva ollakseen imarteleva. Mutta ehkä hain sitä, että kun muutaman paidat on tehty samasta materiaalista kuin jotkut sukelluspuvut, niin no, näyttää että päällä on sukelluspuku ja kova paita ei kyllä mukava välttämättä ole. Ja nuo pelipaidat eivät ole sitä hengittävintä materiaalia muutenkaan. Tämä siis minun mielipiteeni tietenkin vain :D
      Dahlian kanssa samoilla linjoilla, että ottelukatsomossa saa pitää ja näin, mutta en valitsisi treffipaidaksi valita tuota mallia.

      Poista
    2. No menkkahaukan pelipaitakankaisiin en tietenkään osaa sanoa mitään, kun en ole käynyt hypistelemässä, mutta muuten pelipaitakankaat on nykyaikana aika miellyttäviä päällä terkuin futaaja_89. Sukelluspukumateriaali paidassa menee varmaan aika samaan kategoriaan kuin nahkaiset paidatkin. Toiset tykkää, toiset ei. Jos nahka ei olis niin kallista mä pukeutuisin aina ja vain siihen.

      Poista

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.