torstai 6. kesäkuuta 2013

Muotimaailman omituisuudet: Legginsit ei ole housut

Tämä on aihe josta on jo tapeltu monta, monta, MONTA vuotta. Onko legginsit housut, sukkahousut vai kalsarit. No ystäväiseni, minun mielestäni ne ovat sukkahousut tai kalsarit.


Jostain oikusta lähtien on kadulla alkanut vaeltelemaan ihmisiä pelkät leggarit päällä. Onhan ne mukavat ja joustavat, mutta ne on kyllä valitettavasti tarkoitettu käytettäväksi PITKÄN tunikan kanssa tai hameen. Kotona tietenkin voi käyttää vaikka yöhousuina.

Muutama fakta niille jotka käyttävät leggareita housuina:


Ne on kalsarit. Alushousut kun on kylmä. Ei ne mitkä laitetaan päällimmäiseksi.


Ne näyttävät alushousuilta. Monen mielestä olet unohtanut pukeutua loppuun asti kotoa lähtiessäsi.



Ne ovat usein läpikuultavia, joten jokainen poimusi, alusvaatteesi ja perskannikkasi on meidän muiden nähtävillä. Leggarien kangan on hyvinkin ohutta ja kuluu nopeasti, joten voi olla että kun ne on päälläsi, niin näytät enemmän kuin olisi tarkoitus.


En tuomitse leggareita kokonaan. En todellakaan. Ne toimivat pitkän tunikan tai hameen kanssa. Kuumana kesäpäivänä ne pelastavat reisien hiertymiltä, kun sukkahousut on liian lämpimät. Mutta ne eivät ole housut.

Mikäs teidän tuomionne legginseille on?

2 kommenttia:

  1. Taidan olla jyrkempi :D Ne ovat aluskalsarit ja sillä selvä. Ei mihinkään muuhun tarkoitukseen. On olemassa erikseen kesällä hameen kanssa pidettäviä pidempi lahkeisia alushousuja, jotta reidet eivät hikoa. Ovat muuten viileämpiä kuin leggarit :)

    Mutta ei, vain ja ainostaan lapsille ja aikuisille vaatteiden alle jonne _alus_vaatteet kuuluvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko ne niitä bikerhousuja? Kun olen kuullut niistä, mutta en vielä nähnyt. Koska silloin niitä ostan heti.

      Poista

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.