perjantai 18. lokakuuta 2013

Gradu

Seuraavan vuoden ainakin teen gradua. Tämä näkyy luultavasti siinä nyt, että nämä 3-kertaa-viikossa tulevat pysyväksi. Kun tässä vielä samalla käyn töissä, niin eipä sitä paljoa jää aikaa muuhun.
Hassua on se, että minun tulee ostaa tavaraa gradua varten. Eipä olisi uskonut, mutta gradu on hyvä syy ja tekosyy.

Minun pitäisi tässä lähikuukausina hommata uudet silmälasit. Nykyisiä en ole edes käyttänyt vuoteen, koska niiden vahvuudet ovat vähän jäljessä mun näön huonontumisen kanssa. Ja ne ilkeästi painoi toisen korvan taakse. Eli tavoitteena olisi saada kunnon näkö, jotta jaksaa kirjoitella päätteen ääressä päivät pitkät.


Kävin Suomalaisessa etsimässä isompaa päivyriä, mutta sitten totesin etten sitä tarvitse ehkä sittenkään (voi olla että vielä sen haen, jos nykyinen pikkuinen ei riitä). Matkaan tarttui sen sijaan muutama muistikirja. Toinen isompi ja toinen sitten kätevän kokoinen pieni. Kummassakin on takana taskut, johon saa laitettua pienet muistilappuset. Tykkään tämän mallisista muistikirjoista, koska niitä on kaunis katsoa, magneettiläppä estää sivujen repeämisen ja vihkon leviämisen laukun pohjalle. Totesin että pienenpää voin kantaa mukana koko ajan, joten siihen on helppo kirjoittaa junamatkalla tulleet ajatukset ja ohikulkevalta kaverilta saadut lukuvinkit. Toinen tulee sitten kulkemaan graduseminaareissa ja siihen sitten vähän enemmän ajatuksia. 


Tässä on nyt se pino jota olen kerännyt projektia varten. Turkoosivihko on alkuperäinen graduvihkoni ja se varmaan pysyy myös mukana, ja siihen tulee muut ohjeistukset kirjattua ylös. Elokuva uskonnon peilinä toimii minulla tällä hetkellä taustakirjana, josta katselen vähän millaisen näkökulman otan aiheeseeni. Muutama leffa vinkkinä mistä sitä saatan kirjoitella.

Saatte jakaa kanssani tätä kirjoitustuskaa ja lupaan teillä siitä päivitellä välillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.