keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Fanfest ostoksia

Viikonloppuna kävin pyörähtämässä Fanfestissä. Kyseinen tapahtuma oli keskittynyt populaarikulttuuriin ja ohjelmaa oli aikalailla nykypäivän suosituimmista länsimaisista sarjoista ja elokuvista. Kun on käynyt läpi niin monta anime ja manga tapahtumaa, niin Fanfest oli raikas ja mukava tuulahdus coni maailmassa. Oli kyllä tän vuoden huipputapahtuma.

Pukukuvat tulevat toiseen blogiin, kun saan ne muokatuksi.

Taidekuja oli todellinen aarreaitta ja sinne meni muutama euro. Kuitenkin koska kyseessä oli käsityötä, niin mielellään antoi käsityöläisille rahojaan.


Uusi rahapussi oli noin 5 sekunnin ostopäätös. Näin sen ja halusin heti! Nykyinen lompakkoni hajosi ja olen jo kuukauden verran etsinyt uutta. Koska en tykkää normaalilompakoista, kun pelkään että sieltä putoaa kamat, niin pussukat on mun valinta. Tässä on se kiva, että kuvan voi vaihtaa halutessaan. Ajattelin vielä päällystää kyseisen kuvan, koska sitä ei oltu tehty.

Ostin myös uuden korun kännykkään, koska "Tassun alla" koru alkoi hajoilemaan. Ja katsos, kun tuli toinen Loki-aiheinen ostos. Ja tosiaan olin pukeutunut femme!Lokiksi, joten oli hauskaa ostaa noita tavaroita.

Kävittekö te Fanfestissä? Mitäs tykkäsitte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.