maanantai 7. lokakuuta 2013

3+1 päivät

Sokoksella oli taas 3+1 päivät ja vanhingossa sinne tuli piipahdettua. Olimme nimittäin menossa Fanfestiin Paasitorniin ja sen vieressä oli Hakaniemen Sokos. Olin kuullut huhua että siellä olisi Make up Storen meikit alessa, joten käytiin siellä sitten katsomassa valikoimaa. Olisin mielellään ostanut enemmänkin, mutta ei ollut varaa nyt laittaa kuin sellaiseen mitä tarvitsin.


Mukaan lähti Make up storen peiteväripaletti. Olen kuullut siitä kehuja ja tuollainen minulta puutuu. Peitepuikkoa olen käyttänyt nyt tähän asti, mutta jotenkin se ei ole ollut tarpeeksi peittävä ja yhdellä sävyllä ei ole saanut hyvää jälkeä aikaan. Tätä pääsin testaamaan heti ja pakko sanoa että ehdottomasti kannatti ostaa. Peittää todella hyvin ja kolmen sävyn ansiosta saa sekoitettua hyvän värin itselleen. Tuote on riittoisa ja todella kätevässä paketissa. Vielä kun sen sai 40% alennuksella.


Ostin samalla peiteväri siveltimen (we care Icon) ja tämäkin oli hyvä ostos, vaikka ei ollut missään tarjouksessa. Tekee hyvin tehtävänsä ja piristävä pinkki erottaa sen hyvin muista siveltimistä mitä minulla on.

Onko teillä kokemuksia Make up Storen meikeistä? Mietin että pitäisikö alkaa kokeilemaan niitä enemmänkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.