perjantai 28. syyskuuta 2012

Neitimäisyyttä

Harmittaa vietävästi että eiliselle Sonata Arctican keikalle unohdin ottaa mukaan kameran. Eipä siis tullut asusta kuvaa (muutama hämärä kännykkäkuva) eikä myös miekkosista. Olin muuten aika lähellä lavaa, koska Tavastialla on mahdollisuus päästä lähelle artistia/bändiä. Oli kyllä mahtava keikka!

Mutta tähän päivään. Tilasin tuossa aika sitten kapealahkeiset farkut. Tämä on suuri asia, sillä minulla ei ole ikinä ollut sellaisia. Farkuissa on aina ollut boothcutit ja muut housut ovat olleet leveälahkeisia. Mutta koska syksyinen Suomi ja sateet tekevät sen, että lahkeet kastuvat ja imevät kaiken lian mukanaan, niin päätin kokeilla kapeita lahkeita.
Ensinnä. Housut ovat myös kapeaa istuvuutta, joten tämä yllättävä kireys housuissa on vaatinut totuttelua. Toiseksi on hauska huomata kuinka paljon helpompaa on elää, kun lahkeet eivät tartu kiinni mihinkään ja eivät kohise ja kahise toisiaan vasten. Nyt vaan ihmettelen, että miksi olen tullut muodissa taas jäljessä näiden kanssa. Rakastan näitä housuja jo kolmen käyttökerran jälkeen. Kapeissa lahkeissa on myös se hyvä puoli, että yläosa saa olla ilmava ja korut voi olla suuria.
Tänään sitten laitoin taas housut jalkaan, koska tiedossa kävelyä ympäri Helsinkiä. Sitten halusin päästä ulkoiluttamaan yhtä paitaa jonka sain äitini työkaverilta.


 Paita Monk
Housut Ellos
Vyö Gina Tricot
Rannekorut Lindex
Kaulakoru äidin vanha

Oli hieman neiti olo aamulla, joten siksi helmiä kaulassa. Paidan raitakuviot hieman epäillyttää, kun tuntuu että raidat ei ole mun juttu, jos ne on poikittain. Totutellaan, sillä paita on ihana päällä.

Lopuksi vielä hieman tunnelmia syksyisestä Helsingistä







I bought my first skinny jeans. And now I love them. In Finland in fall it tends to rain alot, so if you have your boothcut jeans you also collect dirt with you, cause your jeans get wet. So these skinny jeans are life saver. So today I went walking around Helsinki with my friend and wanted to but my skinnyjeans. I also had that new shirt that I wanted to try. Also pearls <3. And there are some photos I took on my journey. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.