tiistai 2. lokakuuta 2012

Ulkoilmaa

Rakastan syksyä ja kevättä. Syksyä enemmän. Saa laittaa kerrospukeutumisella itsensä loistoon. Huiveja (joita on kiitettävä kokoelma), hanskoja/kynsikkäitä, hattuja... Ja sitten taas päivällä voi kuoria kerroksia pois kun aurinko lämmittää. Nyt jostain kumman syystä olen rakastunut väreihin. Ostin ensimmäiset värikkäät housut. Samaa mallia kuin mustat housuni, mutta väriltään turkoosit. Rakastuin niihin heti. Ehkä sitten syksy ja pimenevät illat vaativat minulta nykyään kynttilöiden lisäksi väriä. Ja koska housut ovat kevyet, niin en paahdu ne päällä.

Mutta se ulkopukeutuminen. Tässä jaan yhden ulkoasuistani

Takki H&M
Kaulahuivi Prisma
Laukku Ocho
Housut Ellos
Kengät Ois
Olen pitkästä aikaa tykästynyt tuohon samettitakkiin, joka on jo monta vuotta vanha. Siis aikaa kun H&M teki kestäviä vaatteita, eikä halpaa pikatuotantoa. Laukku on astetta isompi, koska kyseessä oli työpäivä josta menin suoraan luennolle. Laukkuun mahtuu luentovihko, penaali ja eväät. Loistavan kokoinen. Mutta tälläistä tänään.
I love this time of year. And I love also dress in layers. Today I share one of my outdoor outfits. Notise colour of my trousers. I also have bigger bag, cause I was first at work and the run in lecture.  

2 kommenttia:

  1. Värikkäät housut on just jees. Vaikkakin omat "värikkääni" ovat konjakkiset, niin minulle ne ovat kyllä suorastaan värikylläiset :D Jotenkin tänä syksynä täälläkin on ollut ennemmin sellainen olo, että väriä päälle kuin sitä mustaa. En tosin elä missään harhakuvitelmassa, etteikö sekin päivä olisi edessä, kun päälle löytyy pelkkää mustaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä pukeuduin niin monta vuotta pelkkään mustaan, että ehkä nyt yritän korvata niitä vuosia takaisin kunnon väreillä. Kun alkaa loskakelit, niin varmaan palaan tummaan vaatteeseen.

      Poista

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.