lauantai 22. syyskuuta 2012

Uutta ja synttäriä

Tänään vietettiin kolmet synttärit ja yhdet tuparit samaan syssyyn. Äitini, isäni ja minun synttärit + minun tuparit. Ajattelin olla mukavan casual, joten päällä oli

Paita Premoda (äidin työkaverilta)
Housut Ellos
Käsikoru Ebay
Koska olen edelleen hieman kipeä, niin siksi halusin mahdollisimman mukavan asun päälleni.
No sitten on tullut kasa uusia vaatteita ja yhdet kengät. Vaatteista ei ole kuin muutama esillä, kuten päällä ollut paitani. Äitini työtoveri myi kasan vaatteitaan pois ja meikä valitsi sitten sieltä hyvään hintaan itselleen melkein käyttämättömiä vaatteita.

 Valkoinen raita jakku on oikein mukava ja juuri meikäläisen kokoa. Todella tyylikäs ja perustakki.


Sitten ihana villakangastakki. Ehkä vähän räikeä, mutta sopii mun nykyiseen mielentilaan. Takin saa napitettua ylös ja vaikuttaa oikein sopivalta etelän lämpimiin talvisäihin. On juuri sopivan pituinen ja kokoinen. Tykkään hirmuisasti erikoisuudesta. Nyt odottelen pakkasta.

Sitten viimeisenä



Kevät/syyskengät Oisikselta. Ensimmäiset jokapäivän kiilakorkokenkäni. Noissa on todella mukava kävellä ja ei tarvi tapella ritilöiden kanssa, joten korkokengissä. Myöskään jalat ei samalla tavalla väsy ja on tukevan oloiset. Ainut harmistus on yksi noista lenkeistä, joka ei näytä pysyvän kiinni. Ajattelin liimata sen nyt ja katsoa jos pysyy. Palauttaa en haluaisi, koska en saa uusia enää tilalle, kun oli viimeinen pari tuota kokoa alennusmyynnissä. Mutta kyllä suutari sen sitten viimein korjaa jos ei muuta.

Mutta tälläistä tänään.

Today we held 3 birthdays. My father, moms and mine. So in the first picture is my casual outfit for the partie. Then I have bought new (used) stuff from my moms co-worker, jackest. Then I bought my first wedge heels for everyday use. I like them very much, cause is easy walk with them and my feets don't get tired.

~Ei pidä ottaa kaikkea liian vakavasti~ 

2 kommenttia:

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.