tiistai 4. syyskuuta 2012

Uusi kasvovesi

Nyt on muutto siedettävässä tilassa. En ole hirveästi ehtinyt tänne tosiaan kirjoitella, mutta viikonloppuna tulee sitten lisää maskeeraus- ja pukukuvia. On siis se Tracon, johon tulee kaksi pukua.

Nykyisen kämpän vieressä on Sokos Emotion ja päätimpä siellä piipahtaa. Olen kasvoveden tarpeessa ja olen kyllästynyt kaupan tuotteisiin. Ne eivät tunnu aina toimivan haluamallani tavalla. Joten otin myyjää kädestä kiinni ja pyysin suosittelemaan jotain kasvovettä sekaiholleni. Käteeni tuli





Jotain Diorilta. Olen aina halunnut ostaa jotain Diorilta, joten tällä lähden liikkeelle. Olen ollut tuotemerkkiin kosketuksissa vain näytepaketeilla, joten jännittää kokeilla millaisen suhteen tuottemerkkiin luon. Paketti on ainakin miellyttävä ja tuoksu olematon (mikä on hyvä asia siis). Ajattelin nyt kokeilla tuotetta vähän päälle viikon ja sitten kerron arvioni.

Moving is now in almost over. Today I went to shopping new toner. I came home with Diors toner and I'm anxios to try this product. I'm going to report my experiences after a week. 

~Ei pidä ottaa kaikkea liian vakavasti~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.