maanantai 30. syyskuuta 2013

Sisustusilta

Kävin viime viikolla VVOn järjestämässä sisustusillassa.



Iltamat pidettiin kansallismuseossa mikä oli jo asiana upeaa. Tykkään todella museosta (ja museoista), joten mielellään vietti siellä muutaman tunnin. Vaikkakin oltiin alakerrassa, ja ei päässyt näkemään kuin kahvilan ja luentosalin.


Ilta alkoi kahvitarjoilulla. Tarjoilut oli ihan mukavan simppelit. Lohipiirakkaa, pullaa ja kahvia/teetä/mehua. 


Luentosali oli iso (ehkä vähän liiankin) ja pääsin aikas mukavan lähelle istumaan. Ennen iltaa ilmoittautumisessa oli ollut mahdollisuus lähettää puhujille kysymyksiä etukäteen ja niitä sitten myös käytiin läpi illan aikana.


Iltaa pitivät sisustusarkkitehti Minna Lindberg ja sisustussuunnittelija Johanna Paloviita. Hyvin asiantuntevasti ja simppelisti kävivät läpi eri asuntojen sisustusmahdollisuuksia. Ja mahtavaa oli, että myös olivat ajatelleet ettei kaikki halua laittaa omaisuutta sisustukseen. Kehoittivat miettimään ostoksia pitkään ja tehdä asuntoa pikkuhiljaa. Illan aikana tuli paljon tee-se-itse ohjeita ja enemmän suositeltiin pienillä muutoksilla tuomaan huoneisiin uutta ilmettä.


Itse pidin illasta aivan mahdottoman paljon. Ehdottomasti kannatti mennä ja kyllä mielellään menisin tuollaisiin iltamiin useamminkin. Nyt on monta ideaa omaa huonettani varten, joita lähden pikkuhiljaa toteuttamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.