perjantai 7. helmikuuta 2014

Muotimaailman omituisuudet: Lappuhaalarit

Alan vähitellen uskoa että aikuiset haluaa palata takaisin lapsuuteen. Miksi? Ensin potkupuku ja nyt sitten Trendistä sain lukea lappuhaalareista.

Ok. Hengitän rauhassa.



Ensi kevään kuumin hitti on kuulemma farkut. Olen sinut sen asian kanssa, koska rakastan farkkuja. Farkkutakkini on rakkain takkini, koska se on niin monikäyttöinen. En yhtään pane pahakseni että farkku tulee takaisin katukuvaan jegginsien tilalle.


Mutta se mistä vähän kauhistuin oli että lappuhaalarit tulee myös takaisin. Say what?

Muistan rakkaan 90-luvun jolloin kaikilla oli lappuhaalarit. Siis kun olin ala-asteella. Oli cool. Alle kireä t-paita ja sitten vähän löysät lappuhaalarit. No 90-luku oli muotiensa kanssa muutenkin sitä kauhujen aikaa, joten annetaan sille anteeksi. Mutta nyt eletään jo vuotta 2014. Ei enää lappuhaalareita kiitos. Ne on huonosti istuvia, epäkäytännöllisiä ja ei vaan imartele. 



Ja mistä tuli lappuhaalarit? No nehän on alunperin työhaalarit. Reiden kohdalla on sellainen lenkki johon saa laitettua vasaran! Isäni saa käyttää työhaalareitaan ihan hyvin remontoidessaan. Mutta eipä hänkään niitä arkena käytä. Koska ne on työhaalarit!


Jos olet raskaana saat käyttää. Se jotenkin kuuluu raskaana ollessa käyttää lappuhaalareita, tukee vatsaa mukavasti tai jotain. En tiiä, mutta raskaana olevilla naisilla on aina lappuhaalarit. 


Ja taas. Lapset on söpöjä tollaset päällä, mutta ei aikuinen ihminen. Joten sanon taas ei tälle. Ei lappuhaalareille, kiitos!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.