perjantai 24. toukokuuta 2013

Öljyä ja rasvaa

Tilasin Yvesiltä tuossa kuukausi sitten taas kasan tuotteita. Hieman testailtuani voisin niistä muutaman sanan sanoa.


Monoi de Tahiti vartaloöljy (kuivaöljyksikin sanottu) on jännittävä kokemus. Tuoksu on aika voimakas, mutta itse kyllä tykkään. Tumma ja jotenkin tulee mieleen kesä. Tarkoituksena olisi käyttää aurinkoa ottaessa, tai varsinkin sen ottamisen jälkeen, jotta iho pysyy kimmoisana. No, koska en ole pahemmin ollut tuolla auringossa istumassa, niin olen käyttänyt ihan arkisesti koskeuttamaan. Ensin epäilin kovasti, että toimiiko, mutta kyllähän on iho pehmoinen käytön jälkeen. Ei tuo rasvaa korvaa, mutta hyvä laittaa vaikka rannalla, koska imeytyy todella nopeasti. Uskon toimivan juuri käyttötarkoitukseensa. Kyllä ajattelin sujauttaa putellin laukkuun kesäksi kun lähtee ulos istumaan aurinkoon.


Koska ihoni tahtoo kuivahdella, niin ostin laukkuun myös Pure Calmille rasvapurkin. Todella monipuolinen ja hyvä lisä laukussa. Pakkaus on pieni, joten ei vie paljoa tilaa, mutta voi käyttää koko vartaloon. Kyynärpäät, kantapäät, kädet ja hätätapauksessa myös kasvot kosteuttaa samalla putellilla. Korvaa hyvin entisen käsirasvan.
Ostin myös huulirasvatuupin. Nourishing Lip Balm mantelilla höystettynä ei nyt ollut mikään suuri ahaa-elämys. Tottuneena vaseliinin käyttäjänä tuntui että tuota saa olla koko ajan laittamassa lisää. Vaikka tulisi olla kosteuttava kuiville huulille, niin ei se kyllä siltä tuntunut. Lupaavat myös pehmennystä, mutta en kyllä hirveästi ole eroa huomannut käytössä. Tämä jäi minulle hätävaraksi työpöydälle, koska vaseliinia ei syrjäyttänyt.


Viimeinen tuote ei ole Yves Rocherilta. Tämä on vanha kunnon Bepanthen. Tämän tuotteen monikäyttöisyyttä ja tärkeyttää meikäläisen elämässä ei voi liikaa korostaa. Jos tätä saisi isoissa purkeissa ja ei olisi niin tehokasta, niin tämä korvaisi kaiken rasvan. Mutta toimii vain täsmätuotteena käyttössäni. Olen tohelo, joten minulla on koko ajan pikkuisia haavoja, nirhaumia tms käsissä ja jaloissa. Bepanthenia rikkouman päälle ja ei tarvitse siitä enää huolehtia. Tuote korjaa ja suojaa todella hyvin. Kuivahtaneet huulet saa extravoimaa Bepanthenista pienenä kuurina ja alaselässäni oleva tatuointi samoin. Itselläni on tämä rasvaisempi tapaus, koska se toimii tehokkaammin minun ihollani. Suosittelen tätä jokaisen naisen tai miehen lääkekaappiin tai laukkuun.

Onko teillä jotain hyvää rasvaa suositeltavaksi?

4 kommenttia:

  1. Ei rasvaa, mutta Lumenen sensitive touchin kosteuttava naamio tekee kerran viikossa käytettynä ainakin omalle iholle ihmeitä. Kosteuttaa pintakuivuutta tehokkaasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääs joskus kokeilla. Olen sitä kyllä kaupan hyllyllä katsellut, mutta nyt voisi ehkäpä laittaa testiin.

      Poista
  2. i use bepanthen for tattoos
    really loved, so i stay here :-)

    www.malesclutch.blogspot.com
    Sergio, xx

    VastaaPoista

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.