torstai 9. toukokuuta 2013

Kesä tulikin jo

Ensin ilmoitan surukseni, että en lähdekkään tänä kesänä Desuconiin. Työt ja kesälomat eivät tehneet yhteistyötä ja en millään ehdi vääntää cosseja sinne. Tilasin vasta peruukin Irvikissalle, ja pitäisi vielä liiviä vääntää. Mutta Ropecon ja Tracon on sitten varmat hitit. Tulkaa sinne moikkaamaan. (ps. Huuto.netissä löytyy muuten vielä lippuja haluaville. Kannattaa kaverille vinkata)

Mutta toiseen aiheeseen.

Eilen tuli vähän harhailtua Helsingissä ja lähdin ulkoiluttamaan ensimmäistä kertaa avokkaita. Surullista oli huomata että kengät on jo aika venyneet, mutta päkijä tyynyt auttoivat ensi hätään pitämään kengät paremmin jalassa.




Onnistuin liikkumaan keskustassa silloin oli vielä pilvistä. Kun pääsin kotiin niin alkoi paistamaan aurinko. Kävin kokeilemassa Morticiassa korsetteja, joista ehkä yhden ostan kotiin, koska oli niin upea. Tänään ei kuitenkaan lähtenyt vielä mukaan.


 Paita mummon tekemä
Hame UFF
Aurinkolasit Prisma
Laukku Seppälä
Kengät Sally O'Hara 


Paita oli aika tylsän vaalea ilman mitään väriä, niin laitoin joskus lapsuudessa saadun eläinkorun. Mulla on noita läjä, ja voisin käyttääkin niitä enemmän


Hyvää helatorstaita! Onko jotain suunnitelmia tälle pyhälle?

2 kommenttia:

  1. On! Ehdottomasti suunnitelma on! Mies lähti Vihtijärvelle softaamaan eli kerrankin meikäläinen saa valua ja vaan lukea blogeja eikä tehdä mitään :D

    Tuo asukokonaisuus on kyllä kiva, tykkään. Tuommoinen neulepusero olisi kätevä. Tekisiköhän äiti, minä kun en oikein jaksa nyt innostua noista polyeste-akryyli puseroista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oikein hyvä suunnitelma :D

      Kiitos, itse olen tykästynyt mummon perintövillapaitoihin, joita muutaman otin itselleni. Itse tehty on aina kivempi ja kestää. En tiedä kuinka vanha tuo kysyinen paitani on, mutta ainakin muutaman vuoden.

      Poista

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.