maanantai 13. elokuuta 2012

Nyt ne sortsit!

Ensinnä pahoittelen tätä hidasta tahtia millä tänne tulee tulemaan postauksia tämän kuukauden. Olen muuttamassa, joten en ehdi niin paljoa päivitellä. Lupaan että muuton jälkeen tilanne muuttuu sitten.

No niin. Otin itseäni niskasta ja laitoin sortsit. Kylläkin paksuilla sukkahousuilla! Ja rakastuin niin, että käytin niitä melkein koko viikon. Lopputuloksena, että olen nyt kipeä. Mutta tässä siis se asu jolla lähti koko viime viikko käyntiin


Paita Cybershop (mun JOHNNY DEPP paita)
Sortsit Lindex
Sukkahousut Lindex
Vyö H&M

Rakastan noita sortseja oikein paljon. Haluisin enemmän tuon tyylisiä, mutta ei ole tullut vastaan. Toisaalta olen haaveillut hieman romanttisimmista pitsisortseista tässä koko kesän. Ehkä jossain vaiheessa sellaiset hommaan. Tykkään käyttää löysiä yläosia noiden kanssa, jotta tasapaino pysyisin asussa. Ja samalla itselläni on mukava olo, että kun jalat näkyy, niin yläosa on sitten rennompi.
Samalla otin itseltä pois yhden ennakkoluulon "Paita housujen sisällä näyttää idioottimaiselta". No eipä näin ollut. Näin saa esille vyön ja ei tarvitse pelätä vilkkuvaa selkää. Kunhan muistaa että löysä paita saa olla löysästi housujen sisällä. Ilmavuus on se sana.

~Ei pidä ottaa kaikkea liian vakavasti~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.