lauantai 25. elokuuta 2012

Korsetteja

Rakastan korsetteja! Ne ovat aivan ihania, ja jos voisin käyttää joka päivä korsetteja, niin varmaan käyttäisin. Mutta koska niiden pukeminen ja riisuminen ei ole helpointa, niin ne eivät sovi oikein jokapäiväseen elämääni. Mutta aina kun minun on mahdollisuus laittaa larpatessa korsetti, niin laitan. Korsetit tekevät kenestä vaan naisellisen, ja se tunne kun on kunnon uuma, on aivan päätä huumaava. Meikäläisen vartalotyyppi on muutenkin korsetille sopiva, sillä minulta löytyy uuma (kun on vähän peppu ja tissejä, niin korsetti on <3 ).

Mistä tämä hulluutus taas kumpuaa? No päädyin taas selailemaan eBaytä. Siellä oli minun aarreaittani. Paljon paljon korsetteja ja oikein sopivaan hintaan vielä. Miksi aloin selailemaan eBaytä? Tracon tosiaan on tulossa ja lauantain asuni vaatii korsetin. Olisin halunnut laittaa vyötärökorsetin, mutta nykyiset eivät sopineet pukuuni, joten jouduin tyytymään kokokorsettiin. Ja tietenkin olisi kiva jos minulla olisi edes yksi perusmusta vyötärökorsetti. Ja nähtävästi minulla on kohta myös muutaman muu "peruskorsetti". Koska tietenkin tarvitsen sen.. ja sen... ja tuon... ja tuo olisi myös kiva...

Korsetit on kivoja, mutta tottumattomalle ne ovat myös vaiva. Jos innostuu korseteista, niin suosittelen lähteä liikkeelle muoviluitetuista, sillä ne joustavat edes hieman ja et hajota selkääsi niillä. Äläkä kiristä sitä heti kireimmälle. Anna korpan tottua. Sitten kun olet tottunut korsetteihin ja hengittämään niiden kanssa, voit lähteä metalliluitettujen maailmaan (joita minä tällä hetkellä suosin).

Tässä olisi kuvia korseteista joita minulla tällä hetkellä on (ja kyllä, larppikuvia)

Bolero Halonen
Alla oleva paita Klingel
Koru Glitter
Naamio Italiasta
Hame H&M
Korsetti Morticia

 Paita Gina Tricot
korsetti Morticia
kolikkovyö koju markkinoilta
Housut KapphAll
 Kengät DinSko
Hattu Italia

Paita H&M
Korsetti Morticia
Hame Mortcia
sukkanauha Lindex

 Pitsipaita Prisma
Korsetti Huuto.net
Hame H6M
Sukkahousut Halonen
Kengät DinSko

Paita Espirit
Korsetti Huuto.net
Hame H6M

En ole aivan varma onko tässä nyt kaikista kuvaa, mutta suurimmasta osasta. Ja kun saan lisää, niin kyllä saatte kuvia niistäkin.

Corsets... I just love them! To dress up a corset make you feel like a woman and I like that feeling. I was going through what I was going to wear in Tracon (a confenson in Tampere) and I notised that I don't have simple underbust corset. So I looked on eBay and started to look all other nice corsets they have there... And I flip. I want them all! Anyway. I wanted to show what kind of corsets I have allready, so there they are. Enjoy!

~Ei pidä ottaa kaikkea liian vakavasti~
~Don't take everything so seriously~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.