maanantai 20. elokuuta 2012

Laukun sisältö

Tänään ajattelin esitellä mitä löytyy melkein aina laukustani. Siis normaalipäivänä, kun ajattelen tarvitsevani kaikkea.


Siinä on miltä laukkuni näyttää kun sisältää kaiken "tarpeellisen". Kuulokkeet eivät mahdu laukkuun, mutta ne ovatkin melkin aina päässä. Kun en kuuntele, niin saan ne roukkumaan hihnaan.






En osaa käyttää kännykän kalenteria ja se on mielestäni jotenkin tylsä. Siksi minulla on kunnon paperinen versio. Siellä on kirjattuna kaikki menoni, joten kun se katoaa olen aina pulassa. Kalenterin välissä on myös hyvä kantaa kuitteja, reseptejä, pientä karttaa Helsingin keskustasta (jossa näkyy yliopiston luentosalit)... Lomakko tietenkin on toinen minkä hukkaamisesta tulisi itku. Tuossa on se hyvä puoli, että usein saata juosta kauppaan pelkän lompakon kanssa, koska käy pienestä laukusta.





Soitin ja kännykkä. Olen nyt alkanut muutaman kerran tarkoituksella jättämään kännykän kotiin, koska on liian kahlitseva. On ihanaa olla liikenteessä ilman kännykkää. Selvittiin sitä ennenkin ilman sitä. Soitin on rakas ja en voisi elää ilman sitä. Musiikkia korville ja päivä on hyvä.






Olen huulirasva-addikti, jonka takia en voi mennä minnekään ilman huulirasvaa. Jos unohdan sen kotiin, niin mietin koko ajan kuinka kuivat huuleni on. Toisaalta nykyinen Vital haisee aivan saippualle, joten seuraavaksi taidan palata Vaselinin puolelle.

Sitten minulla on tuollainen pikkupussi, jossa on kaikkea. Se on helppo napata mukaan, ja siellä pysyvät kamat hyvin kasassa. Pikkupussissa on meikkipuuterini, desifiointipyyhe, purkkaa, peili, huulikiilto, kynsikynä ja pieni pilleripurkki. Nuo ovat sellaisia, että ei välttämättä tarvi, mutta elämä on kivempaa kun tietää niiden olevan mukana.





Sitten viimeisenä on käsirasva, jota rakastan. Yves Rocherin käsirasva tuoksuu hyvältä ja se on todella nopeasti imeytyvää. Ja koska olen tohelo, niin kannan mukana laastareita kätevässä paketissa. Alkuperäisesti siellä oli laasteita, joissa oli desifiointipyyhe, mutta ne ovat jo käytetyt. Mutta laastereista on ollut apua myös kavereiden pikkuhaavereille.

Samoin matkassa on tietty avaimet ja matkakortti. Olen ajatellut päivittää hieman pikkupussukkaani värittömällä kynsilakalla ja  kynsilakanpoistopyyhkeillä, mutta en ole vielä saanut sitä aikaiseksi.

Mitäs teidän laukussanne aina kulkee mukana?

Hello. Today I'm going to tell what my bag include. I hate cellphones calender, so I carry traditional calender whit me. I also have big wallet, so I can have all of my cards whit me everywhere I go. I love music, so I have my musicplayer and headphones whit me. Music makes me day.
That black little purse is for little junk. There I carry my makeup, pills, gum... I also have band aids, because I tend to hurt myself. What do you carry in your purse?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.