maanantai 2. kesäkuuta 2014

Voi tuhahdus ja puhahdus

Olen nyt kahdenvaiheilla tämän blogin kanssa. Joko pidän sen hengissä, mutta vähennän postaukset viikottaisiin tai sitten lopetan ja keskityn minun kahteen muuhun blogiin enemmän. Toisaalta tykkään pitää asukuvia ja tuote-esittelyitä, joten ne ei oikein sovi cosplay/larp-blogiin.

Tästä syystä yritän kovasti pitää tätä blogia hengissä. Välillä sitä vaan miettii että saako tästä kukaan mitään irti ja onko tämä nyt järkevää pitää yllä. Mutta sitten aina päädyn siihen, että itse tykkään kirjoitella tänne ja ottaa kuvia blogia varten.


Joten siis pidän blogia vielä hengissä ja yritän saada siitä toimivamman itselleni. Teen viikottaisia postauksia (joista voi tulla pitkiä tai lyhyitä) ja kuukausittain teen "kuukauden tuotteeni"-postauksen. Siinä käyn läpi sen kuukauden lempparituotteet.


Minua voi nykyään myös seurata youtubesta, jonka videopostauksia varten kaipaan vinkkejä. Olisi kiva kuulla millaisia toiveita on videoiden suhteen. Jos siitä innostun kovin, niin voi olla että siirryn videobloggaukseen. Ja myös tänne tulee silloin enemmän videopäivityksiä.


Joten näillä eväillä kohti kesää.

1 kommentti:

  1. Betway Casino Review & Bonus Code - JT Hub
    Betway 거제 출장마사지 Bonus Code ⭐ For 2021. 시흥 출장마사지 It is the perfect introduction 광주 출장안마 to online 포천 출장마사지 betting. Find out 안산 출장샵 what you need to know before signing up.

    VastaaPoista

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.