perjantai 1. marraskuuta 2013

Kirjamessut

Käväisin viikko sitten siskon kanssa katsomassa Kirjamessuja Helsingin Messukeskuksessa. Jotenkin huomasin olevani ihan pihalla mitä tapahtuu kirjamaailmassa, koska olen ollut niin kiinni vain oman alan kirjallisuudessa. Paljon kirjoja, mutta hinnat olivat huikeita monessa kojussa. Ihan alkoi ärsyttämään.



Kirjoja oli paljon, mutta monessa kojussa oli samoja kirjoja vähän eri hinnoilla. Ja hinnat kun saattoivat olla välillä korkeampia kuin kirjakaupoissa. Joten enimmäkseen kirjasin vihkoon ylös kirjoja joita voisin kirjastosta ottaa lainaan luettavaksi.

Paita Lindex (talokirppiksen löytö)
Toppi alla H&M
Housut Lindex
Kengät DinSko
Laukku UFF
Kangaskassi Vuotis

Messuilla pääsi testin uusi laukku ja uudet piukean punaiset housut. Ostin yhden Christien kokoelma kirjasen 8 eurolla ja siinä oli shoppailut.


4 kommenttia:

  1. Punaiset housut on ihan parhautta! <3

    Minä hamstrasin divaripuolelta Poirotteja, ostin useamman niin sain vähän pyöristettyä kokonaissummaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Divari oli se puoli minne mielellään halusin rahaa laittaa, koska siellä hinnat oli kohtuulliset. Vaikkakin sarjakuvat oli hirveän hintaisia sielläkin.

      Poista
  2. Joo. Mainokset "nyt messuhintaan" tarkoittaa tuolla yleensä sitä 5-10 € korotusta hintaan. Ite erehdyin tuonne lauantaina kun oli pahimmat ruuhkat.. mut Eoin Colfer <3 :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me onneksi käytiin perjantai päivälllä, niin oli vähemmän ihmisiä.

      Poista

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.