perjantai 22. marraskuuta 2013

Biozell Hoitoneste

Ostin jokunen aika sitten alennuksesta Biozellin Hoitonesteen. Ideana on laittaa nestettä päänahkaan päivittäin. Sen tulisi vähentää hiusten katkeilua, vahvistaa hiuspohjaa ja hilseilyn tulisi vähentyä. Testasin, koska aina syksyisin kärsin noista kaikista.


En oikein osaa sanoa toimiko se, vai tottuiko päänahkani jo kylmään ilmaan. Laittelin nestettä aamulla tukkaan ja tuntui että sen jälkeen tukasta tuli raskas ja likainen. Koska ainetta tuli hieroa päänahkaan, niin tukka rasvoittui siitäkin. Nestettä oli todella vaikea annostella ja nesteenä sehän valui niskaa pitkin selkään tai otsalta poskille. Viikon jälkeen en enää jaksanut laittaa päivittäin ja nyt olen luopunut siitä kokonaan. En todellakaan voi sanoa toimiko, koska en ainakaan viikon aikana huomannut suurta eroa entiseen. Koska tukka oli likaisen oloinen koko ajan.
Ainakin hiustenlähtö väheni runsaasti, joten ehkä se siihen auttoi. Mustassa tukassa kyllä näkyy vielä ainakin "likatukka" päivinä hilsettä (joka on normaalia). En kyllä käyttää tuotetta enää niinä päivinä, kun tukan pitäisi pysyä puhtoisena ja siistinä. Ehkä voisin laittaa välillä kun on kotipäivä edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.