lauantai 22. joulukuuta 2012

Uutta, mutta vanhaa

Olen kokonaan unohtanut esitellä muutamaa uutta materiaa jota olen ostanut.

Ensinnä ostin uuden laukun. Entinen oli liian pieni ja tuntui että piti tarkkaan miettiä mitä otti mukaan ulos lähtiessä. Lähdin kauppaan etsimään ruskeaa laukkua, mutta jotenkin sitten päädyin mustaan. Osittain siksi, että olen tykästynyt muuten väreihin vaatteissa, niin laukku saisi olla mahdollisimman simppeli. Laukkuun olen kiinnittänyt heijastimen ystäväiseni XL elämää loistavan muistutuksen siivittämänä. Takissa minulla kyllä on, mutta laukku on myös oivallinen paikka heijastimelle. Laukun ostin Seppälästä.


Sitten sorruin H&M alennusmyynneissä kaksiin kenkiin. Surukseni on todettava, että ei H&M tee aivan loisteliaita kenkiä. Ruskeat tekonahka/kangas kengät ovat todella kauniin näköiset ja ihanat, mutta aivan liian korkea jalkapöydän kaari laitettu. Tuntuu että kengät jalassa kaatuisi eteenpäin hetkellä millä hyvänsä. Ajattelin noita ensin jokapäiväiseen käyttöön, mutta ei noilla vain pysty mukavasti pitkiä aikoja olemaan, joten siirtyivät juhlakäyttöön. Harmittaa sinäänsä, mutta koska hintaa oli 15 e, niin ei paljoa sureta. Ja hyllyssä näyttää hienolta.


Mustat kengät eivät olleet tarjouksessa, mutta olivat sitä paremmat. Nuo tuntuivat jalassa oikein hyvältä, vaikka luultavasti pitää käydä suutarissa laittamassa kunnon pohjat, jotta ei kauppakeskuksissa lennä noiden kanssa. Sen verran liukkaalta tuntuivat. Mutta nuo jalassa voisi pärjätä jokapäiväisessä elämässä ja taitaa olla ens kevään kovassa käytössä, kunhan loskat katoavat.



I shop some new things. Bigger bag, so I don't have to thing want to take with me. I went to shop for brown bag, but somehow I left the store with black bag.
I bought two shoes. Brown ones are challenge to walk, because they are quite awfully build. Black ones are great and I'm waiting spring, so I can use them.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.