lauantai 29. joulukuuta 2012

Alennusmyynnit

Nyt on alkaneet aivan ihanat alennusmyynnit. Ei voi olla törmäämättä alekyltteihin lähtiessään kaupungille. Tämä on sitä aikaa kun meikä tekee suurimman osan ostoksistaan. Siksipä päätin että kerron muutaman vinkin joita itse hyödynnän ostoksille lähdössä.




Ensinnä aloitan katsastelun alennusmyynteihin hyvissä ajoin. Usein kiertelen kauppoja ennen kuin ale alkaa ja sitten räminän alkaessa suuntaan suoraan ostamaan sen mitä olen jo aikasemmin katsellut. Nettikaupoissa se on helpompaa, koska tuotetta ei siirrellä muualle kaupasta. Olen todennut että en viitsi maksaa täyttä hintaa ellei paita ole sellainen mitä tarvitsen juuri silloin. Muutaman kuukauden jaksaa odottaa että hinta putoaa puoleen.





Sitten itse kaupassa kannattaa tarkkaan miettiä että tarviiko oikeasti jotain, vaikka se olisi 70% alessa. Jos et käytä valkoisia t-paitoja normaalisti, niin et tule tarvitsemaan sitä alennuksessa olevaa myöskään. Samoin kannattaa miettiä, että vaikka paita olisi 70% alessa sen pienen tahran takia, niin kannattaako sitä ostaa. Tahraa ei välttämättä saa pois, vaikka myyjä niin vakuuttaa.

Penkominen on hyvä ja huono asia. Silloin saattaa löytää suuria löytöjä, mutta myös sieltä saattaa löytää juuri turhia heräteostoksia. Minulla riippuu paljon kaupasta jaksanko käydä alerekkejä tarkkaan läpi vai en. Jos kyseessä on kauppa, jos normaalisti hintataso on korkea, niin hyvin tarkkaan etsin. Mutta tusinakaupat jää usein minulta käymättä kokonaan.

Meikä lähtee usein shoppailemaan jotain tiettyä. Näin ei tule edes kahlattua kaikkia kauppoja kerralla läpi. Tänään kävin etsimässä talvitakkia (josta tulee kuvaa pian) ja huomenna ajattelin etsiä mekkoa uudelle vuodelle.

Nettikaupat on todella ihania ja petollisia. Sieltä löytyy usein vähän paremmin kokoja ja ei tarvitse ryysiä muiden ihmisten seassa, mutta netissä raha katoaa helpommin. Teitä on varoitettu.




Sales are here. I always check before hand what I want and wait for sales. I tend to thing is that white t-shirt something I need, and don't buy it just because it is has 70% discount. Netshops are good, but in internet you lose money more easy, so be carefull.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.