lauantai 31. elokuuta 2013

LOMA

 Nyt vihdoin alkoi loma osa 2. Kyllä on kesä tehtykin töitä ja eipä ole paljoa ehtinyt mitään muuta. Nyt mulla on 2 viikkoa ihan vaan muuta. Gradusemma alkaa pian ja sitä varten pitää essee kirjoittaa. Sitten tarkoituksena nähdä kavereita ja hoitaa koiria. Loma loppuu Traconiin ja sitten alkaa syksyiset puurtamiset. Ja toivottavasti myös saan blogin piristettyä kuntoon.

Tilasin muutama viikko sitten taas yhden printtipaidan lisää. Tällä kertaa mentiin Marvelin puolelle ja Loki-aiheinen paita. Rakastan tätä paitaa ja tilasin samantein toisen Loki-paidan joka myöhemmin tulee esiteltäväksi. Suunnitelmissa olisi muokata tätä kyseistä vähän, mutta en ole vielä keksinyt että miten.


Sitten muutama kuva Espoon keskuksesta. Monet pitävät sitä pelottavana ja hurjana paikkana, mutta pakko sanoa että ne ovat kaupunkilegendaa. Tässä kuvia perjantai-illalta klo 23. En nähnyt KETÄÄN koko alueella. Muutama auto ajoi ohi, mutta kun päätin istua hiljaisessa illassa yksin 15 minuuttia niin ei näkynyt ristinsielua missään.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.