keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Punainen sateenvarjo

Kävin kaupassa vähän täydentämässä meikkivalikoimaani


Ensimmäisenä on BBcream Garnierlta. Jäin koukkuun parin näytekappaleen jälkeen. Olin ennen nauranut, että kyseessä on aivan turha tuote, mutta kuinka väärässä olin. Helpottaa meikkausta todella paljon. BBcreamin avulla meikkini pysyy hyvin koko päivän ja eipä tarvi pahemmin korjailla päivän aikana. Samalla iho näyttää terveemmältä ja hehkuvammalta. En käytä tuota päivittäin, mutta aina jos tiedän edessä olevan pitkä päivä, niin silloin tuo on ehdoton.
Löysin alelaatikosta geelimäisen eyelinerin. Olen etsinyt vähän aikaa jo tuollaista, mutta hinta ei ole houkuttanut. Mutta kun tuosta (sen mukana tulleesta pensselistä) maksoin alle 9 e, niin lähti mukaan. Pitää vain päästä testaamaan, mutta koska on vedenpitävää, niin en arkikäyttöön halua töihin laittaa vaivalloisen pesemisen takia.
Sitten taas uusi kynsilakka. Tällä kertaa metsänvihreä. Ostin osittain tulevaa peliä varten, mutta toisaalta kynsilakkoja voi aina olla yksi väri lisää.



Ja tässä uusi söpö sateenvarjoni. Sen jälkeen kun onnistuin hajoittamaan kaksi sateenvarjoa 2 viikon sisään, oli aika ostaa uusi. Koska en pidä tylsistä mustista, niin menin eBayhin selailemaan ja tämä tuli vastaan. Odotan nyt vain sadesäitä joihin tuota pääsisi testaamaan. Vaikuttaa ainakin ihan tukevalta.

I went shopping for make up. I left the store with new BBcream, nailpolish and eyeliner. Then I bought from eBay a new umbrella. Isn't it cute?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pyrin aina vastaamaan viesteihin. Rakentava palaute on kiinnostavaa.